Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

22.08.2014|16:30|Буквоїд

Юлія Савостіна презентувала книгу «У пошуках made in Ukraine».

21 серпня в «Читай-Місті» відбулася презентація книги Юлії Савостіної «У пошуках made in Ukraine».

У книзі автор описала підсумок експерименту і однойменного проекту, ідея якого полягала в пошуку українських виробників і задоволенні всіх побутових потреб виключно за рахунок товарів вітчизняного виробництва.

«В ході експерименту "У пошуках made in Ukraine"  були знайдені, саме знайдені, шляхом наполегливих візитів і дзвінків, постійних роз´їздів по країні півтори тисячі виробників, - розповіла автор книги гостям презентації. - В Україні, виявляється, можна знайти практично всі необхідні товари відмінної якості та за доступними цінами. Але ще більше дивує те, що українські майстри примудряються виробляти неймовірні товари – вирощувати устриць, осетрів, отримувати відмінний урожай екзотичних фруктів, чаю, виготовляти арахісове масло, хамон і віскі. Заснований на тлі проекту фестиваль "У пошуках made in Ukraine" показав безумовну зацікавленість українських споживачів купувати вітчизняні товари, спонсорів – спонсорувати подібні проекти, а виробників – бажання розповісти про себе та презентувати продукт своєї діяльності».

Книга "У пошуках made in Ukraine"  умовно розділена на дві частини. У першій описано хід експерименту і кращі з кращих виробники у регіонах України. У другій частині – тематичний  каталог виробників за товарними групами. Такий формат подачі дає змогу з легкістю знайти потрібний продукт у кожному з регіонів України.

«Особливе чуття Юлії підказало ідею, а життя втілило її в реальність. - Каже голова видавництва Самміт-Книга Іван Степурін. - Неймовірний збіг з громадським національним піднесенням і подіями на Майдані дали резонанс проекту. До ідеї підключилася величезна кількість цікавих, розумних людей з палаючими очима, закоханих у свою країну. А ми раді, що саме нам вдалося видати цю важливу зараз книгу».

Через кілька місяців планується видання електронної версії книги трьома мовами. Відсьогодні можна придбати друкарську версію "У пошуках made in Ukraine".



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери