Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

20.08.2014|16:34|Буквоїд

«Люди-кулі», «пісні-міни» й «міномети-гітари»: або Дух волі та свободи в піснях

Лише дві презентації у Києві нового CD -альбому стрийчан: Хлопчина з Майдану: пісні з Майдану дуету «КУЛІ» з Майдану (Зиновій Медюх, Максим Перев’язко)

Дух волі та свободи в піснях, що народилися на Інститутській, Грушевського та довгими холодними ночами на Майдані, а зараз пройшли вишкіл на блок-постах та у військових частинах АТО… Альбом, обіцяний товаришам, багато з яких загинули ще тоді, у лютому…

 

Запрошуємо вас 21 серпня (у четвер) і 23 серпня (в суботу) на перші дві київські презентації альбому пісень з Майдану легендарного барда:

«живе» виконання дуету «Кулі»справжній дух Майдану та боротьбиможливість придбати диски з автографом автора йтепле спілкування.

 

Зиновій Медюх, легендарний пан Зеник із Стрия, зірка «нічного» Євромайдану. Пісні Зеника називають зброєю, а його знають як громадського діяча, ветерана всіх Майданів Незалежної України, барда, координатора та учасника мистецьких фестивалів і… професійного тенісиста (так-так, він, крім усього іншого, є ще й сертифікований тренер Федерації Тенісу України та президент тенісного клубу «Сокіл» (Стрий)).

 

Він вийшов під стелу 26 грудня 2013 р, пережив усе, що було на Майдані під час Революції Гідності: барикади, «Нічна Варта», Самооборона (12 сотня), Грушевського, Інститутську. До 14 березня вдома був 2 дні, потім — перший збір до Національної Гвардії, і вже потім як резервіст разом із товаришем по «Нічній Варті» та бійцем першого батальйону Національної Гвардії Максимом Перев’язко, відтворив Стрийський дует «Кулі», але вже — «Кулі» з Майдану. І тепер його пісні можна почути на блок-постах, в зоні АТО по містах та селах на Сході України.

 

Приходьте, слухайте, відчувайте, спілкуйтеся:

21 серпня (четвер) о 19:30 до Кнайп-клубу «Купідон» за адресою: вул. Пушкінська 1-3/5, Київ (вхід вільний)

та

23 серпня (в суботу) о 18:30 до ковокінг простору Freud House за адресою: вул. Костянтинівська 21, Київ (вхід за умовами простору)

 

А тих, хто фізично не зможе бути присутнім на презентаціях, запрошуємо «підключатись» до студії Громадського радіо 23 серпня (в суботу) о 22:30, де чудова радіоведуча Анастасія Багаліка прийматиме на гостину «КУЛІ» з Майдану — Зиновія Медюха і Максима Перев’язка.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери