Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

20.08.2014|12:34|Буквоїд

Віктор Суворов: «Радянський Союз програв Другу світову війну»

До львівського Форуму видавців виходить книга колишнього розвідник, капітана ГРУ, всесвітньовідомого історика Віктора Суворова (справжнє ім´я — Володимир Рєзун) «Остання Республіка».

Новинку від автора історичних бестселерів «Криголам» та «Акваріум» презентує видавництво «Зелений пес». Книгу написано фірмовим «суворовським» стилем із несподіваним, сміливим поглядом на події, – усе, до чого звикли шанувальники Суворова, ви побачите у новій книжці.

«Остання Республіка» розповідає про славнозвісний День Перемоги та коли його почали святкувати, чому Парад Перемоги приймав не сам  Верховний Головнокомандувач Іосіф Сталін, а його заступник Маршал Жуков? Чи справді СССР не був неготовим до війни, яким було співвідношення військових сил гітлерівської Німеччини та СССР? І головне — чому Радянський Союз програв Друг світову війну? В Росії книга зазнала гострої критики від «офіційних» істориків, але ніхто так і не спромігся спростувати доводів Суворова.

Суворов доводить, що попри те, що у Росії міняються вожді-президенти, але методи залишаються тими самими: те що робив Сталін, потім повторівав Хрущов, зараз це робить Путін. Росія залишається Росією.

«Остання Республіка» написана у 1994 році, допрацьована у 2011-му, а в 2014 році спеціально для українського виданні автор, у процесі підготовки рукопису до друку,  написав післямову в якій проводить паралелі між 1941 та 2014 роком у зв´язку з військовим вторгненням до України.

Раніше українською мовою виходили дві книги Суворова з трилогії «Хроніки “Великого десятиліття”» — «Її ім´я було Татьяна» та «Кузькіна мать» — видавництво «Зелений пес» планує ще одну прем´єру від Суворо цієї осені, яка завершить трилогію про період правління Хрущова.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери