Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

20.08.2014|10:16|Буквоїд

Побачила світ перша електронна книга серії «ПроLogos»

Серію книг «ПроLogos» можна розглядати як своєрідну точку перетину, в якій має відбутися ряд важливих акцій: по-перше, зустріч абсолютно різних авторів; по-друге, очікується інтердія з новими читачами (а вони завжди виступають у ролі співавторів), по-третє, реалізується симбіоз поетичних та візуальних символів, російської мови та українського літературного простору…

Цей перелік не вичерпний й може бути продовжений, адже завдяки нашаруванню різних трактувань та змістів, час від часу відкриваються нові сторони вже не суто поетичного, а цілком універсального буття. Кінцевий результат – абсолютно непрогнозований. Можемо лише відмічати певні ключові моменти і готуватися до подальших подорожей.

Отже, видання першої книги серії («Первое приближение») – це не старт і не фініш, а радше взяття першої «висоти», якому протягом 4-х місяців передувала плідна співпраця Літературного порталу «LITFEST» (координатора проекту), Євгенія Півня - автора поетичних текстів, харківського фотографа Сергія Любецького - автора фотоілюстрацій до книги, Дмитра Казакова – автора передмови  та Bookland.com – одного з найбільших в СНД магазинів електронного контенту.

Тепер, нарешті, ми звітуємо про те, що «перше наближення» відбулося, і книгу вже можна знайти в мережі. Нагадуємо, що проект – не комерційний, тобто ви можете завантажити книгу цілком безкоштовно. А в тому, що ця поетична збірка вартує Вашої уваги, ми не маємо жодного сумніву, адже поетика Євгенія Півня – це дивовижний, деталізований процес пригадування первинного, справжнього світу, постійний пошук дому, не споглядання за життям, а відтворення його в тому спектрі, який вже не є доступним звичайному людському оку.

Презентація проекту вже відбулася на міжнародному фестивалі «Київські Лаври», також у вересні проект буде представлено на «Львівському Форумі Видавців».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери