Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Презентації

Події

23.04.2014|14:41|Буквоїд

Виходять друком нові книги Володимира Лиса та Надії Гуменюк

Нові книжки подружньої пари Володимира Лиса та Надії Гуменюк, майже одночасно, вийдуть друком цієї весни у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля».

Повісті про любов «Коханий волоцюга» від української письменниці Надії Гуменюк вже у продажу з квітня, а нову книгу «Із сонцем за плечима. Поліська мудрість Пелагеї» народний письменник Володимир Лис представить у травні.

Нова книга-літопис від лауреата численних нагород та премій Володимира Лиса – це життєвий досвід на перший погляд звичайної сільської жінки, бабусі Пелагеї, — це та сама велика мудрість нашого народу. І можливість долучитися до неї — велике щастя. «Із сонцем за плечима. Поліська мудрість Пелагеї» не просто книжка — це літопис народного досвіду, пам’ятник правічній мудрості українського народу. І цією мудрістю щедро ділиться людина чиста, глибока — і водночас дуже проста. Власне, яким і повинен бути справжній мудрець.

Книга Надії Гуменюк «Коханий волоцюга» - увібрала в себе вісім маленьких повістей про кохання. Вісім простих історій, які поцілять у саме серце, пройдуть наскрізь і залишать по собі спогади. Спогади про своє, бо в кожного з нас є історія, переживши яку розумієш, що вже ніколи не будеш таким, як раніше. А якою вона була — запаморочливо щасливою чи пронизливо болісною або тою та іншою одночасно, — мабуть, не так уже й важливо. Про книгу «Коханий волоцюга» Володимир Лис зазначив: «Ці історії взаємин двох неможливо читати без душевного щему. Бо в них не тільки цікаве переплетіння сюжетних ліній, а й витончені малюнки порухів душ — чоловічої і жіночої. Тому після прочитання книжки з’являється відчуття доторку до вічної тайни гармонії, на якій тримається світ».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери