Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

18.07.2012|15:42|Буквоїд

Неприємності замовляли? Доросла книжка для підлітків

Книжкам Тетяни Парнюк щастить. Видання у дорослій серії «Золотий Бабай», за ним – у підлітковій серії «Під партою» – і скрізь читацька увага та захоплені відгуки.

І от нарешті - під однією палітуркою зібралися дві повісті письменниці - «Неприємності замовляли?» та «Учениця знахарки». Це книжка для найбільш складної аудиторії - підлітків. Адже в Україні вже ціле покоління виросло на дитячій українській книзі, вони готові читати далі, а проте не мають чого - видавці ще не досить добре засвоїли цей сегмент. Адже підлітки - читачі спечифічні, їхнє сприйняття ще дитяче, а проте теми вимагаються дорослі.

Письменниця Тетяна Парюк живе у Німеччині. Першу повість, «Неприємності замовляли?», вона написала ще будучи в Україні, другу - «Учениця знахарки» - вже закордоном. Авторка органічно переплітає детектив та містику, романтичні історії та численні авантюри.

Одного чудового дня звичайним київським дівчаткам захотілося розшукати скарб діда-археолога. І у своїх пошуках вони раптом зіштовхнулися з конкурентами - справжнісінькою містичною сектою... Що з того вийшло - читайте у повісті «Неприємності замовляли?». Ну а потім одна з героїнь випадково потрапляє до сільської знахарки і стає її ученицею. Подорож у містичний світ української магії, правдиві випробування, чарівні трунки - про це «Учениця знахарки».

Падіння цікавості до книжки - хвороба зростання наших дітей. І книжки Тетяни Парнюк - чудові ліки проти цієї хвороби. Адже тут є все, чого не можуть дати комп´ютерні ігри - щира емоція, співпереживання, правдивий український світ та героїні, які запросто можуть сидіти за однією партою з читачем.

Видавництво «Зелений пес» презентує книжку - на Львівському Форумі видавців.

Інформація:  «Зелений пес»



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери