Re: цензії

11.12.2025|Ольга Мхитарян, кандидат педагогічних наук
Привабливо, цікаво, пізнавально
08.12.2025|Василь Кузан
Крик відчаю
02.12.2025|Василь Кузан
Ні краплі лукавства
27.11.2025|Василь Кузан
Nobilis sapientia
27.11.2025|Віталій Огієнко
Розсекречені архіви
24.11.2025|Наталія Богданець-Білоскаленко, доктор педагогічних наук, професор
«Казки навиворіт»: Майстерне переосмислення народної мудрості для сучасної дитини
23.11.2025|Ігор Зіньчук
Світло, як стиль життя
21.11.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук
Світлотіні свободи
18.11.2025|Ігор Чорний
У мерехтінні зірки Алатир
17.11.2025|Ігор Зіньчук
Темні закутки минулого
Головна\Події\Презентації

Події

13.04.2012|07:53|Буквоїд

«Грані-Т» і «КЛО» презентують книжкову смакоту для юних кулінарів

21 квітня «Грані-Т» спільно з мережею родинних ресторанів «Борщ» на АЗС «КЛО» презентують смачну книжку Лани Світанкової та Оксани Лущевської «Солька і кухар Тара-пата».

Презентація книжки для всієї родини, в якій під однією обкладинкою помістилися цікавезна повість, добірка рецептів, записничок і правила сервірування столу, проходитиме в сімейній атмосфері. На всіх відвідувачів чекають кулінарні майстер-класи, конкурси, вікторини - і, звісно, дуже смачне частування та чаювання! 

«Солька і кухар Тара-пата» - перша художня кулінарна книжка для сімейного читання (і активного використання на кухні). «Готували» цю смакоту журналіст, блоґер, кулінар Лана Світанкова, письменниця Оксана Лущевська, художниця Ольга Гаврилова і видавництво «Грані-Т». Їм вдалося створити справжній кулінарний шедевр, до якого входить багато смачних інґредієнтів: цікавезна повість, розкішні ілюстрації, рецепти 30 страв, сторінки для записування улюблених сімейних рецептів, правила сервірування столу і навіть дві закладки.

Ця книжка, переконані автори, має сприяти не лише прилученню дитини до таємничого світу кулінарії, а й зблизить родину, адже в приготуванні та смакуванні їжі важать передовсім настрій та атмосфера.

На презентації смачнючої книжки авторка Лана Світанкова та шеф-кухар ресторану «Борщ» Сергій Мамайсуров навчать діток готувати сонячні й кучеряві канапки, трав´яний чай та фруктовий молочний коктейль. Після того, як усе, що приготували кухарі, буде з´їдене й випите, на всіх юних кулінарів чекають кулінарні конкурси та вікторини.

І ще одна смачна новина: лише на презентації книжку «Солька і кухар Тара-пата» можна буде придбати за акційною ціною 85 грн (звичайна ціна - 100 грн).

Усім батькам та дітям, хто хоче смачно провести вихідний день, потрібно зареєструватися: тел. 095 317 32 24 або press_grani@ukr.net (Тетяна Терен).

Інформація: Грані-Т



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

17.12.2025|21:28
Лауреатом Премії імені Шевельова 2025 року став Артур Дронь
11.12.2025|20:26
Книга року ВВС 2025 оголосила переможців
09.12.2025|14:38
Премія імені Юрія Шевельова 2025: Оголошено імена фіналістів та володарки Спецвідзнаки Капітули
02.12.2025|10:33
Поетичний вечір у Києві: «Цієї ночі сніг упав» і теплі зимові вірші
27.11.2025|14:32
«Хто навчив тебе так брехати?»: у Луцьку презентують дві книжки про гнів, травму й силу історій
24.11.2025|14:50
Коли архітектура, дизайн і книги говорять однією мовою: вечір «Мода шаблонів» у TSUM Loft
17.11.2025|15:32
«Основи» готують до друку «Бард і його світ: як Шекспір став Шекспіром» Стівена Ґрінблатта
17.11.2025|10:29
Для тих, хто живе словом
17.11.2025|10:25
У «Видавництві 21» вийшла друком збірка пʼєс сучасного класика Володимира Діброви
16.11.2025|10:55
У Києві провели акцію «Порожні стільці» на підтримку незаконно ув’язнених, полонених та зниклих безвісти журналістів та митців


Партнери