Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

12.09.2011|14:02|Буквоїд

Валентин Бадрак представить на Форумі видавців дилогію

Валентин Бадрак та видавництво «Фоліо» представлять на книжковому форумі у Львові дилогію «Східна стратегія».

Дилогія «Східна стратегія», що складається з двох романів, - «Родом из ВДВ» і «Офицерский гамбит» (рос. мовою), є першим художнім твором Валентина Бадрака. Це книжки про боротьбу російської політичної еліти за відновлення втраченого впливу на Україну. Інформаційні операції російських спецслужб на території України, війни в Чечні та Грузії, - все написано на основі реальних подій.

«Родом із ВДВ»


Американці називали це училище Рязанським коледжем професійних вбивць. За радянських часів вступити до нього було майже неможливо. Двом хлопцям з України пощастило.

Так починається історія двох офіцерів - випускників Рязанського повітрянодесантного училища. Один з них, Олексій Артеменко, незабаром стає слухачем Академії Радянської армії - одній з самих утаємничених у світі розвідувальних шкіл. Ставши офіцером знаменитого ГРУ, він навіть не підозрює, що незабаром йому доведеться вести підривну роботу проти своєї батьківщини. Його друг, Ігор Дідусь, починає службу в знаменитому в СРСР 345-му повітрянодесантному полку, який щойно повернувся з Афганської війни. Грузино-абхазька війна 1992--1993 роки, Шаміль Басаєв, чеченські війни - все це міцно входить в його життя.

 

«Офіцерський гамбіт»


Старі друзі, випускники Рязанського повітрянодесантного училища, знову на стежці війни.

Полковник ГРУ Олексій Артеменко включений до складу російських резидентур на території України. Він разом з численними колегами з російських спецслужб веде активну боротьбу, скеровану на зміну зовнішньополітичного курсу України. Він особисто бере участь у низці операцій проти України, але з часом починає сумніватися  в правильності свого вибору.  

Полковник ПДВ Ігор Дідусь проходить дві чеченські війни, бере участь в конфлікті Росії з  Грузією. На його очах безжальна м´ясорубка перемелює життя рядових росіян в глобальному проекті відтворення нової імперії.

Кожен з двох друзів своїм шляхом приходить до висновку, що конфлікт еліт України і Росії штучно перенесений на народи, а за вчинки  державних діячів розплачуються пересічні українці та росіяни. 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери