Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

06.09.2011|08:31|Буквоїд

Андрій Тичина презентує автопутівник Україною

10 вересня о 15.00 у магазині «Читай-місто» (Київ, пр. Оболонський, ТРЦ «Dream Town», II поверх) Андрій Тичина представить книгу «Автопутівник Україною: 12 популярних маршрутів і прогулянка Києвом».

Андрій Тичина, у минулому тележурналіст і ведучий інформаційних програм, відомий ще й як автор захоплюючих оповідань про подорожі на автомобілі Україною та країнами Європи, які публікувалися в періодичній пресі і тиражувалися в інтернеті.

Захопившись багато років тому автотуризмом, Андрій зіткнувся з проблемою нестачі систематизованої інформації про визначні пам´ятки України, зручні місця ночівель і якісне харчування в глибинці. Зібраною контактною інформацією та своїми враженнями від поїздок він ділився з однодумцями на персональній інтернет-сторінці і на профільних форумах. Так виник Український клуб автотуристів - спільнота людей, що віддають перевагу індивідуальному туризму. Зараз автотуризм для Тичини - не тільки хобі, він входить в сферу його професійних інтересів. Андрій Тичина є співзасновником туристичного порталу Doroga.UA, який надає зручні інструменти для планування і здійснення туристичних поїздок на автомобілі.

Книга Андрія Тичини «Автопутівник Україною: 12 популярних маршрутів і прогулянка Києвом» охоплює більшість туристичних регіонів країни. Довідник містить відомості про культурно-історичні та ландшафтні пам´ятки, музеї, пам´ятки природи, а також інформацію про найкращі готелі та ресторани, про стан доріг і зручні місця для зупинок. Найбільш значимі об´єкти помічені зірками рейтингу, вказані їх адреси, прямі телефони і GPS-координати, що дозволить складати оригінальні маршрути на основі путівника. Всі маршрути забезпечені картами і фотографіями туристичних об´єктів.

Інформація: «Читай-місто»



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери