Головна\Події\Презентації

Події

25.04.2011|09:59|Буквоїд

Максим Кідрук презентує нові романи у Харкові

Письменник та мандрівник Максим Кідрук 28 квітня завітає до Харкова щоб презентувати цикл веселих історій про двох молодих українців - «Навіжені в Мексиці» та «Навіжені в Перу».

Реанімуючи жанр веселої пригодницької літератури Макс Кідрук написав хуліганські оповідання про двох «навіжених» друзів, які намагаються нашвидкуруч розбагатіти, гасаючи світом й займаючись різними аферами, в стилі Остапа Бендера. Історія українських відчайдухів, за словами автора Макса Кідрука, була написана у стилі класиків пригодницької американської літератури Марка Твена і О.Генрі. Тому отримавши екстремальні враження від своїх мандрівок, Кідрук у «Навіжених в Мексиці» та «Навіжених в Перу» вирішив захопити читача не вигаданими сюжетами, а реальними подіями, що відбувалися з ним. Автор передмови до «Навіжених в Перу», телеведучий Сергій Притула прочитавши «Навіжених» був приємно вражений: «Гарне чтиво – твори Кідрука написані нормальною людською мовою, сучасній українській літературі відверто бракувало таких романів».

Пригоди друзів розпочинаються з земельних оборудок, далі «навіжені» втікатимуть від мафіозі, полюватимуть на єдиного в світі мексиканського слона, утихомирюватимуть шаленого кота Мацератора, навіть заволодіють прикордонним катером у Гватемалі. Ці комедійно-пригодницькі романи Макс Кідрук волів би побачити в кіно: «Я б хотів побачити своїх «Навіжених» на екрані. Разом з тим, я розумію, що це буде непросто. Не можна знімати кіно про Мексику та Перу в Криму чи Карпатах. Себто, бюджет такого кінофільму буде чималеньким. Стосовно акторів - одним із варіантів могли б бути Притула та Педан. Вони ідеально підходять як за зовнішністю, так і за віком».

Презентація романів, зустріч автора з читачами та автограф-сесія у Харкові пройдуть 28 квітня:

14:00 на стенді видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля» виставки «Світ книги-2011»   (ХАТОБ, вул. Сумська, 25);

16:00 у магазині «Клуб Сімейного Дозвілля» (просп. Гагаріна, 20-а, 2 поверх, ст. м. Проспект Гагаріна);

18:00 Книгарня «Є» (вул. Сумська, 3, ст. м. Історичний музей ).



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери