Головна\Події\Презентації

Події

07.04.2011|11:04|Буквоїд

Роман Скиба презентував у Тернополі «Зачіску для їжачка»

Повернутися у найсвітліші миті дитинства мали змогу всі, хто завітав у «Дім книги» на творчу зустріч із Романом Скибою та презентацію його нової поетичної збірки «Зачіска для їжачка».

Сповнена яскравих, самобутніх художніх образів книга легко сприймається дітьми та викликає інтерес до друкованого слова. Багата й вишукана мова, філігранність рими і надзвичайно позитивний настрій, який створює збірка, робить її помітним явищем на українському книжковому ринку. 



Роман Скиба — не лише письменник, а й організатор низки літературно-мистецьких проектів і заходів. Тож під час вечора відбулася презентація літературного Інтернет-видання « Культреванш », заснованого Романом Скибою спільно з поетесою Наталею Пасічник. « Культреванш » — це невтомна праця й пошук нового, яскравого, сміливого. Видання об’єднує літераторів та представників інших мистецьких сфер  —  усіх, хто не байдужий до сучасних культурних явищ і процесів та має що сказати широкому загалу. « Культреванш » — це також огляд важливих мистецьких подій, інтерв’ю з цікавими людьми, професійні рецензії та відгуки на сучасні літературні твори. Учасником і дописувачем « Культреванш у» може стати кожен! Єдине, що не знайде там свого місця, — графоманство.

Інформація: «Навчальна книга – Богдан»



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери