Головна\Події\Презентації

Події

08.12.2010|12:37|Буквоїд

Прес-конференція: Соціальна акція «Даруй радість – даруй життя»

9 грудня, о 12.00, у прес-центрі медіа-холдингу «Главред» відбудеться прес-конференція, присвячена початку соціальної акції «Даруй радість – даруй життя!».

 

 

У прес-конференції візьмуть участь: 

- шеф-редактор групи сайтів «Glavred.info» та журналу «Главред» Діана Дуцик, 

- бізнесмен, письменник, автор книги «Перехрестя» Володимир Чеповий,

- президент міжнародного благодійного фонду «Мистецька скарбниця», натхненниця «Коронації слова», організатор «Карнавалії» Тетяна Логуш,

- психолог, співвласниця міжнародної дитячої академії «FasTracKids» Марина Романенко,

- директор з розвитку проекту «Читайка» Вікторія Руденок. 

Коротка інформація про соціальну акцію «Даруй радість – даруй життя!». Книжковий магазин «Читайка» з 6 грудня 2010 року по 17 січня 2011 року організовує доброчинний збір коштів на закупівлю обладнання для відділення реанімації Дитячої міської клінічної лікарні №1. Сьогодні відділення реанімації може одночасно прийняти 12 дітей. Обладнання катастрофічно не вистачає. Одним із важливих аспектів лікування дітей, які знаходяться в реанімації, є правильне, дозоване введення лікарських засобів. В легких випадках це можуть бути звичайні крапельниці. Але дітям, які потребують інтенсивної терапії, необхідно вводити ліки за допомогою спеціальних інфузійних насосів, які регулюють дозу, швидкість та інші показники. Сьогодні у відділенні лише три такі насоси. І персоналу неймовірно тяжко розподіляти пріоритети. Адже йдеться не просто про певні процедури, які можна перенести на інший час. Йдеться про хвилини, за які можна врятувати життя. Лікарі не можуть поставити дітей в чергу за життям! 

Купуючи книги в магазині «Читайка» на Петрівці і в інтернет-магазині www.chytayka.com.ua, від 5% вартості книги перераховуватимуться на закупівлю спеціального обладнання. Купуючи дарунки своїм рідним і близьким, кожен клієнт магазину автоматично даруватиме життя маленьким киянам! 

Друзі та партнери проекту: інтернет-магазин ділової книги www.bookzone.com.ua, бізнесмен, письменник, автор книги «Перехрестя» Володимир Чеповий, видавництво «Грані-Т», видавництво «АСТ», дитяча академія «FasTracKids», літературний конкурс «Коронація слова». 

Медіа-підтримка: портал «Главред» - генеральний медіа-партнер, книжковий портал «Буквоїд», діловий тижневик «Профіль», журнал «Мир семьи», київська газета «Точка», Mail.ru, тижневик «Известия»

Адреса редакції: м. Київ, вул. Стрітенська, 2/8.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери