Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

21.11.2009|10:22|Буквоїд

Презентація книжок «Тут побували люди» та «Територія Духу. V. 2.0»

23 листопада, о 18:00 в арт-кафе «Фідель» (Європейська площа, вул. Грушевського, 4Б) відбудеться презентація збірки оповідань Олега Андроса «Тут побували люди» та спільної книги Анжеліки Комарової і Олега Андроса «Територія Духу. V. 2.0».

Книга «Територія Духу» написана по свіжих слідах бурхливих антизабудовних подій у Києві 2007-2008 років. Автори узяли у них безпосередню участь, і тому більш ніж наполовину йдеться про реальні події. Повість присвячена усім тим соціально активним киянам, що мали мужність самоорганізуватися та боротися за «старий Київ», за «громадський простір» та чисте навколишнє середовище.

Книга у своїй першій версії була презентована наприкінці 2008 року. Символічно, що місцями презентацій стали найскандальніші «гарячі точки» забудов: вулиця Гончара та вулиця Первомайського (біля Студії звукозапису). Книга презентувалася як перший твір, присвячений подіям новітньої історії Києва, і разом з тим як твір фантастичний і насичений гострою сатирою.

І от, нарешті, автори дарують читачеві нову, дещо дороблену версію книги.

 Книга «Тут побували люди» — перша  друкована збірка оповідань київського фантаста Олега Андроса. Після онлайн-публікацій на літпорталах, на «Природі України» та в журналі «Український фантастичний оглядач» молодий автор врешті презентує читачеві різнобарвний доробок, у якому переплетені фантастика, гумор та соціально-критична проза. Це ще одна грань творчості Олега, відмінна від сатирично-соціальної фабули «Території Духу».

Окрасою вечора 23 листопада стане джем-сейшен у стилі «незалежний рок» та «акустика». Музична підтримка: Ігор Рудь (гурт «Torkvemada») та друзі.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери