Re: цензії

14.09.2025|Тетяна Колядинська, м. Дніпро
За якими правилами “грали” радянські засоби масової інформації
03.09.2025|Ольга Шаф, м. Дніпро
«Був на рідній землі…»
02.09.2025|Віктор Вербич
Книга долі Федора Литвинюка: ціна вибору
01.09.2025|Василь Пазинич, поет, фізик-математик, член НСПУ, м. Суми
Одухотворений мегавулкан мезозойської ери
25.08.2025|Ярослав Поліщук
Шалений вертеп
25.08.2025|Ігор Зіньчук
Правди мало не буває
18.08.2025|Володимир Гладишев
«НЕМОВ СТОЛІТЬ НЕБАЧЕНИХ ВЕСНА – ПЕРЕД ОЧИМА СХОДИТЬ УКРАЇНА»
12.08.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Полтавська хоку-центричність
07.08.2025|Ігор Чорний
Роки минають за роками…
06.08.2025|Ярослав Поліщук
Снити про щастя
Головна\Події\Зустрічі

Події

16.04.2013|09:39|Буквоїд

«Книга – головна страва» в Музеї книги і друкарства

20 квітня о 16.00 в Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9; корпус 9) відбудеться відкриття виставки «Книга – головна страва».

Книга – це головна страва сучасного культурного та естетичного раціону. Вона дуже швидко змінюється, перетворюючись з простого інформаційного носія на художній об’єкт. Відбувається це за рахунок каліграфії, ілюстрації та несподіваної форми.

У цьому процесі головним є Художник, що виступає в ролі автора текстів, виробника паперу, ілюстратора та видавця. Кожен художник має відповідати за власну творчість та думати про те, чим він «годує» свого глядача. Ми пропонуємо художникам створити Головну страву.

Цьогоріч у нашому меню - арткнига (книга художника), книжкова ілюстрація та каліграфія. Запрошуємо усіх охочих долучатися до смакування найвишуканіших делікатесів сучасного книговидання. Відвідувачі виставки зможуть самостійно виготовити папір, створити з нього арткнигу та наповнити її ілюстраціями й каліграфією.

Події в рамках виставки «Книга – головна страва»:

27 квітня o12.00 – майстер-класи «Музейна папірня», «Скрипторій», «Арткнига».

27 квітня o14.00 – дослідниця арткниги Галина Листвак (Львів, Україна) прочитає лекцію «Історії, які розповідає книга художника».

 

Виставка триватиме з 20 квітня до 15 травня 2013 року



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери