Re: цензії

16.01.2025|Ігор Чорний
Бориславу не до сміху
09.01.2025|Богдан Смоляк
Подвижництво, задокументоване серцем
07.01.2025|Тетяна Качак, м. Івано-Франківськ
Володимир Полєк – жива енциклопедія
03.01.2025|Віктор Вербич
Обітниця Олександра Ковча: «Любити, вірити, чекати»
02.01.2025|Галина Максимів, письменниця
Про вибір ким бути: ножицями чи папером
31.12.2024|Михайло Жайворон
Між рядками незвіданих тиш
31.12.2024|Галина Максимів, письменниця
Подорож, яка змінила світ на краще
30.12.2024|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Femina est…
30.12.2024|Віктор Вербич
Коли любов триваліша за життя
30.12.2024|Петро Білоус, доктор філології, професор
«Небо єднати з полем...»
Головна\Події\Зустрічі

Події

05.09.2011|13:46|Буквоїд

Елла Мартіно, «Смак Тоскани». Російський погляд на італійську кухню

6 вересня о 19.00 у магазині «Читай-місто» (Київ, вул. Богдана Хмельницького, 3б) відбудеться зустріч із Еллою Мартіно, під час якої вона презентує книжку «Смак Тоскани».

Ім´я Елли Мартіно добре відомем інтернет-спільноті. Постійна аудиторія журналу elladkin.livejournal.com, який називається «З Італії з любов´ю / Dall´Italia con amore. Палітра фарб і смаків», цієї чарівної діяльної блондинки налічує понад 10 000 читачів, а мережеві ЗМІ навперебій проводять з Еллою гастрономічні екскурсії Італією.

Елла народилася і виросла в Росії, проте все найцікавіше в її житті почалося з переїздом в 90-х роках в один з наймальовничіших районів Італії, Тоскану. Це дивовижне місце завжди надихало своїх мешканців на прекрасні звершення. Недарма саме в Тоскані народилися Леонардо да Вінчі, Мікеланджело, Данте Аліг´єрі і багато, багато інших геніальних людей. Частиною цього великого прекрасного є, звичайно ж, традиційна кухня Тоскани. За роки життя тут Елла Мартіно вивчила не тільки всі тонкощі і нюанси цієї кухні, але і її історію.

Дебютна книга Елли дає максимально повне, об´єктивне і ясне уявлення про те, як і чим харчуються справжні італійці. Визнаний експерт італійської кухні, Елла Мартіно водночас прекрасно розуміє реалії російської гастрономії.

Видання включає в себе широку лінійку національних страв - від закусок до солодкого - з необхідними практичними порадами щодо їх приготування. Кожен рецепт супроводжується захоплюючим екскурсом в історію страви, тісно пов´язану з традиціями і життям італійців. Окремий розділ книги присвячений специфічним продуктам і традиційним особливостям приготування страв у Тоскані. Вся ця пишнота доповнюють мальовничі фотографії з видами Італії.

Блог автора: http://elladkin.livejournal.com/428175.html

Зустріч з автором і дегустація відбудеться

 

Інформація: «Читай-місто»



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери