Головна\Події\Зустрічі

Події

16.10.2010|22:07|Буквоїд

Чоловічий «Суботник» Володимира Чепового

16 вересня у книжковому магазині «Читайка» відбувся «Суботник» Володимира Чепового.

Автор книги «Перехрестя», успішний бізнесмен і просто щаслива людина ділився з читачами найпотаємнішим.

Серед гостей було багато чоловіків - молодих і у віці, успішних і тільки розпочинають свій шлях студентів. 













Формула щастя.
 Володимир говорить про абсолютно вічні цінності: Віра, Надія, Любов. Це старі, відомі всім істини. І кожен, хто будує своє життя у відповідності з цими простими принципами, неодмінно буде щасливим, вважає Чеповий і каже, що зацікавлений в тому, щоб щасливих людей в Україні було якнайбільше. 

Україна. Володимир багато робить для нашої країни. Це і успішний бізнес, який створює робочі місця і сприяє різним соціальним ініціативам, і пошук соціальної ідеї, якоїсь місії для нашої країни. В якості робочої версії Володимир пропонує: «Україна - країна щасливих багатодітних сімей!» Але навіть якщо ця теза озвучити, навіть якщо його прописати в Конституції, для реалізації потрібна підтримка - держави і суспільства. Чеповий не тільки говорить, про свої ідеї. Свою сім´ю Володимир вважає одним з найуспішніших проектів. І в цій сім´ї ростуть троє дітей. 

«Перехрестя».
 Це книга, це формула життя, це плід багаторічного досвіду. Головна ідея книги: Бути щасливим, виховати дітей, і навчити їх бути щасливими. 

Володимир не лише пише книги, а й проводить майстер-класи «УСПІХ через самореалізацію. Як користуватися формулою ЩАСТЯ?».

Всі покупці книги «Перехрестя», в книжковому магазині «Читайка» і в інтернет-магазині www.chytayka.com.ua з 17 до 29 жовтня 2010 року отримають в подарунок сертифікати зі знижкою 50% на майстер-клас Володимира Чепового


Наступний «Суботник» відбудеться 23 жовтня о 16.00 у книгарні «Читайка»: Люко Дашвар представить свою нову книгу «Мати все». 


Партнери «Суботників» - книжковий портал «Буквоїд», літературний конкурс «Коронація слова», агентство професійних заходів «SPEAK UP», видавництва: «Клуб сімейного дозвілля», «Нора-Друк», «Грані-Т».

Інформаційна підтримка - «Главред», «Профіль», портал «Mail.ru», газета «Точка», «Газета по-киевски», спільнота блогів «Сумно» 



Додаткові матеріали

В пошуках справжніх смислів
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери