Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Зустрічі

Події

14.10.2010|18:21|Буквоїд

«Суботник» Володимира Чепового

16 жовтня о 16.00 в книжковому магазині «Читайка» (Київ, Книжковий ринок, метро Петрівка) відбудеться «Суботник» Володимира Чепового: «Зустріч на Перехресті. Як користуватися формулою Щастя?»

Автор книг «Перекресток» і «Самая честная игра» розкриє секрети створення  Людини Щасливої.

Володимир Чеповий – не лише письменник.  Бізнесмен, співвласник видавничого бізнесу,  автор майстер-класів, і просто Щаслива Людина, говорить лише про те, що особисто перевірив, лише про те, що на 100% сприяє досягненню успіху і формуванню в своєму житті «щасливих» обставин.

Прочиняючи  таємницю формули щастя, Володимир говорить: «У людини немає покликання вище, ніж бути щасливим і ділитися своїми  досвідом з близькими. Ми часто про це забуваємо, занурюючись в стрімкий вир незліченних життєвих проблем, прагнучи досягти лише фінансового успіху. Проте, справжнє задоволення від досягнутого приходить лише з отриманням внутрішньої гармонії».

Спеціальний подарунок всім покупцям  книги «Перекресток» -  сертифікат із знижкою  50% на майстер-клас Володимира Чепового  «Успіх через самореалізацію. Як користуватися формулою Щастя» .  Майстер-клас відбудеться 30 жовтня. Організатор майстра-класу - Агенція професійних подій  SPEAK UP.  Детальніше: http://www.speakup.com.ua/index.phtml?m=3&mm=308&n=1&l=

 

Партнери  «Суботників» – книжковий портал «Буквоїд», літературний конкурс  «Коронація слова»,  агенція  професійних подій  «SPEAK UP»,  видавництва: «Клуб сімейного  дозвілля», «Нора-Друк», «Грані-Т»

Інформаційна підтримка – «Главред», «Профиль»,  портал  «Mail.ru», газета «Точка», «Газета по-Киевски», спільнота блогів  «Сумно.ком», телеканал «Рада».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери