Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Зустрічі

Події

05.09.2010|19:40|Буквоїд

День знань у «Читайці». ФОТО

4 вересня в київському книжковому магазині «Читайка» відбувся День знань. У програмі дитячого свята було заплановано декілька подій - квест «Ключ до знань», «Майстерня малюнку» і лекція «Любов. Знання. Майбутнє».

Три команди дітлахів від 3 до 10 років разом з українськими письменниками Наталією та Валерієм Лапікури шукали «Ключ до знань». У кожної команди були карти квесту, і завдання, які спочатку потрібно було відшукати серед книжкових полиць, а потім швидко і правильно вирішити. Для цього діти користувалися книгами серії «Життя видатних дітей» видавництва Грані-Т, і кращими дитячими зарубіжними творами від видавництва «Махаон». У квесті перемогла команда «Квест-бабка-command». Але й дві інші команди, «Чарівні звірі» і «Казкові феї», отримали море задоволення під час пошуку ключів. Фінал пригоди - отримання подарунків і солодкий стіл від «Коронації слова».

Для батьків був спеціальний сюрприз - консультація психолога Олени Лук´яненко, керівника центру сімейної психології «Новий день». Діти малювали, а Олена кожному з батьків розкривала таємниці дитячої душі і давала рекомендації на майбутнє.

Валентин Бадрак, письменник і публіцист, дослідник відомих особистостей, автор серії книг «Стратегії» розповів кілька історій з життя великих і геніальних. Але одним із найпам´ятніших моментів лекції було побажання Валентина: «У любові до своєї дитини слід пам´ятати про три важливі моменти: контакт очей, тактильний контакт, залучення в життя дитини. Якщо будете дотримуватися цих принципів щоденно, неодмінно будете щасливі, а ваші діти зможуть досягти значних успіхів у житті!»



«Квест-бабка-command» - першими принесли «Ключ до знань»


Автор серії книг «Стратегії»
Валентин Бадрак

 

Психолог Олена Лук´яненко консультує батьків



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери