Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника

Події

17.06.2015|16:30|Буквоїд

Найвідоміший роман Агати Крісті знову екранізують

Кіностудія 20-th Century Fox збирається екранізувати один з найпопулярніших детективних романів Агати Крісті "Вбивство у "Східному експресі".

Роман "Вбивство у "Східному експресі" вперше було опубліковано в 1934 році, а його перша екранізація вийшла в 1974 році. Зараз кінокомпанія 20-th Century Fox збирається випустити новішу його екранізацію. Продюсером фільму стане Рідлі Скотт, на роль режисера планують запросити Кеннета Брана, чий останній фільм "Попелюшка", знятий ним на студії Disney, зібрав у світовому прокаті більше $500 млн.

За сюжетом роману Еркюль Пуаро розслідує загадкове вбивство американського багатія, що відбулося під час подорожі в "Східному експресі". Однойменний фільм Сідні Люмета 1974 року зібрав воістину зоряний акторський склад: Альберт Фінні, Лорен Беколл, Шон Коннері, Ентоні Перкінс, Жаклін Біссет, Інгрід Бергман, Джон Гилгуд, Майкл Йорк, Ванесса Редгрейв. Фільм отримав 6 номінацій на Оскар, а Інгрід Бергман була нагороджена Оскаром за краще виконання жіночої ролі другого плану.

"Ми всі пам´ятаємо Альберта Фінні в ролі Еркюля Пуаро. Це була чудова екранізація. Сподіваємося, що наш фільм буде не менш успішним і збереже дух першоджерела. Акторському складу в картині Люмета можна тільки позаздрити, але й ми намагатимемося залучити до зйомок зірок першої величини. На нас чекає нелегке завдання: створити такий образ Еркюля Пуаро, який полюблять не лише шанувальники Агати Крісті, але й віддані фанати виконавців цієї знаменитої ролі, Девіда Суше й Альберта Фінні. Це справжній виклик для наших "маленьких сірих клітинок", але, впевнений: ми впораємося", - поділився з журналістами Саймон Кінберг, продюсер картини.

Інформація: Еспресо.TV 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери