Re: цензії

28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
15.03.2024|Ірина Фотуйма
Дух єства і слова Богдана Дячишина
14.03.2024|Ярослав Калакура, доктор історичних наук
Радянська окупація і змосковлення Буковини: мовою документів і очима дослідника
09.03.2024|Тетяна Дігай, Тернопіль
Інтелектуальна подорож шляхами минулого і сучасності
Головна\Події\Інтернет

Події

23.02.2013|09:12|Буквоїд

Книжки на вихідні від Obreey Store

Звичка вітати чоловіків саме 23-го лютого спровокувала Obreey Store створити підбірку книжок написаних чоловіками про пригоди-життя-кохання чоловіків.

FM "Галичина", Тарас Прохасько

https://store.obreey.com/ukr/books/827670

Тарас Прохасько є голосом, який визначає чисте звучання сучасної української літератури з кінця 1990-х років і дотепер. Колись давно цей голос звучав на радіо міста Івано-Франківськ. На хвилях  існувала передача «Щоденник». Це був справжній аудіощоденник письменника. Тарас Прохасько скрупульозно описував дійсність навколо себе. Його погляд на життя - це погляд Людини, котра вільна від стереотипів і має відкрите до світу серце. Звуковий щоденник перетворився на книжку «FM Галичина». В ній зібрано 20 есеїв із фантастичним ліричним звучанням. Напевно, для цих текстів навіть не потрібно створювати аудіоверсію - вони самі резонують.   

 

Острів Скарбів, Роберт Луїс Стівенсон

https://store.obreey.com/ukr/books/752133

Долі героїв, про яких ідеться у цій книзі, - підлітка Джима і моряка Робінзона Крузо - дуже схожі. Серед дикої природи, у протистоянні злу й жорстокості, завдяки працелюбству та вірі у власні сили вони не тільки виживають, а й гартуються, мужніють, стверджуючи незламність людського духу. Переклад І. Л. Базилянської


Мексиканські хроніки. Історія однієї мрії, Максим Кідрук

https://store.obreey.com/ukr/books/751234

Є мрії прості та буденні. Є мрії химерні та незви-чайні. Останні, як правило, дуже рідко і лише завдя-ки чималим зусиллям стають реальністю. Ця книга, що ви тримаєте в руках, про одну з таких мрій на ім´я Мексика. Утім це не звичайна історія про далеку латиноамериканську країну. Це не туристичний путівник чи збірка порад для самотніх мандрівців. Ця розповідь - про велику Мрію, зухвалу та абсурдну, яка на пер-ший погляд здавалась нездійсненною, але яка врешті решт, завдяки безладній суміші віри та впертості, втілилась у життя. «Мексиканські хроніки» - захоп-лююча розповідь про те, як молодий українець, йду-чи за безумним покликом серця, рвонув на інший континент за дванадцять тисяч кілометрів від дому і наодинці пройшов Мексиканські Сполучені Штати від Тихого океану на заході до Карибського моря на сході.

 

Вигадливий ідальго Дон Кіхот Ламанчський, Мігель де Сервантес Сааведра

https://store.obreey.com/ukr/books/1093877

Новий переклад всесвітньо відомого роману Мігеля де Сервантеса Сааведри «Вигадливий ідальго Дон Кіхот Ламанчський», безсумнівно, сподобається не тільки школярам, але і їхнім батькам. Розповідають такий випадок. Якось король Іспанії Філіпп ІІІ побачив із балкона свого палацу юнака, який ідучи читав книжку і сміявся. В короля майнула думка, що цей юнак або збожеволів, або читає «Дон Кіхота». Придворні поквапились з´ясувати це, і виявилось, що юнак дійсно читав книжку Сервантеса. Вже минуло понад чотириста років з виходу у світ славнозвісного роману Сервантеса, але й досі не вщухають суперечки з приводу того, ким же насправді є той Лицар Сумного Образу - божевільним чи мудрецем. Для дітей середнього шкільного віку.

 

Навколосвітня подорож вітрильником наодинці, Джошуа Слокам

https://store.obreey.com/ukr/books/835761

Капітан Джошуа Слокам - знакова постать в історії мореплавства. Він першим самотужки обійшов навколо світу на яхті під вітрилом (1895-1898). Але цим він не обмежився, і написав подорожні нотатки, які стали класикою жанру, перевидавалися безліч раз упродовж століття, що минуло, і досі продаються в американських книгарнях.Українською книжка виходить вперше завдяки ініціативі групи перекладачів, яку організував на сайті «Гоголівська академія» Антон Санченко - сучасний український письменник-мариніст («Баркароли», «Нариси бурси» та ін.).Крім захопливих морських вражень книжка пропонує маловідому колоніальну історію та географію кінця 19 століття.

 

Феномен доктора Хауса. Правда і вимисел у серіалі про геніального діагноста, Евгения Захватова, Андрій Кокотюха

https://store.obreey.com/ukr/books/7145

«Доктор Хаус». Серіал про напівбожевільного геніального лікаря, який може діагностувати й вилікувати найзагадковішу хворобу. В чому феномен шаленої популярності «House M. D.» в усьому світі? Здається, востаннє такий широкий успіх мав хіба що культовий серіал «Твін Пікс». Книжка «Феномен доктора Хауса» не лише являє собою спробу зібрати й систематизувати інформацію про історію створення, медичні реалії, героїв та акторів серіалу «Доктор Хаус». Вона адаптована насамперед для українського читача - адже в Україні «House M. D.» отримав особливе визнання. Поруч із розповіддю про культурний контекст, який у новому тисячолітті творить «Доктор Хаус», книжка вперше демонструє, в якій мірі все, що показано в цьому серіалі, можна співвідносити зі знайомими українцям реаліями. Для широкого кола читачів.

 

Дами і Адами, Мирослав Дочинець

https://store.obreey.com/ukr/books/841715

Книжка складає цикл афористичних мініатюр Мирослава Дочинця. Це лаконічні, влучні, глибинно-дотепні філософсько-психологічні акварельки здебільшого про стосунки ДВОХ. Власне - ескізи, штрихи, але за вуаллю думок-образів стільки цікавого, несподіваного, спокусливого...

 

Приворотне зілля, Брати Капранови

https://store.obreey.com/ukr/books/750248

Чи знаєте ви українську жінку? Ні, ви не знаєте української жінки. Та вона і сама себе не знає. Свого часу брати Капранови поставили відомий експеримент з потопленням для доказу того факту, що українські жінки - відьми. Не всі лишилися задоволені результатами цього експерименту, але спростувати їх не зміг ніхто. У новому романі авторів знаменитого «КОБЗАРЯ 2000» експеримент продовжують дуже компетентні люди. Цікаво, якими будуть їхні висновки?

 

Понеділок починається в суботу. Казка для наукових співробітників молодшого віку: Повість, Аркадій та Борис Стругацькі

https://store.obreey.com/ukr/books/802490

Ви - оптиміст, який любить життя у всіх його барвах? Вам більше подобається працювати, ніж відпочивати? Ви завжди з усмішкою дивитеся у майбутнє, а також любите відкривати незвичайні таємниці? Науково-дослідний інститут, який спеціалізується на дослідженні... чаклунства не викликає у вас подиву? Тоді запрошуємо Вас перегорнути сторінки повісті Аркадія та Бориса Стругацьких «Понеділок починається в суьоту»! 

 

Мандри Гуллівера, Джонатан Свіфт

https://store.obreey.com/ukr/books/7838

У всесвітньо відомому романі англійського письменника Джонатана Свіфта описано захопливі подорожі Лемюеля Гуллівера до різних фантастичних країн. Кумедні пригоди спершу лікаря, а потім капітана кількох кораблів нікого не залишать байдужими. Неперевершений майстер сатиричного жанру висміює людські вади і дурість, засуджуючи тиранію, брехню і лицемірство. Для дітей середнього і старшого шкільного віку.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

20.03.2024|14:23
У київському просторі PEN Ukraine відбудеться публічна розмова Мирослава Мариновича з Мирославою Барчук
20.03.2024|14:02
В Україні видадуть продовження серії «Червоний Арлекін» італійського письменника Роберто Річчі
20.03.2024|14:00
У «Видавництві 21» готують до друку перше в Україні гумористичне фентезі про ІТ
15.03.2024|16:37
У Києві презентували епічне фентезі «Кий і морозна орда»
14.03.2024|11:27
Книга Сергія Руденка "Бій за Київ" у фінському перекладі увійшла до короткого списку премії Drahomán Prize 2023 року
09.03.2024|14:20
Оголошено імена лауреатів Шевченківської премії-2024
06.03.2024|18:34
Оголошено претендентів на здобуття Міжнародної премії імені Івана Франка у 2024 році
05.03.2024|11:11
У Львові презентують книжку Олени Чернінької, присвячену зниклому безвісти синові
05.03.2024|11:09
«Сапієнси»: потаємна історія наукової фантастики. Лекція Володимира Аренєва
01.03.2024|13:50
«Маріупольську драму» покажуть в Ужгороді та Києві


Партнери