Головна\Події\Інтернет

Події

25.07.2011|09:28|Буквоїд

Yakaboo розпочала співпрацю із Edipresse Ukraine

Найкраща українська преса відтепер на полицях віртуальних стелажів книжкового інтернет-магазину Yakaboo. На сайті розпочато продаж журналів Edipresse Ukraine, провідного видавничого дому України, який входить до міжнародної медіагрупи Edipresse Group із головним офісом у Швейцарії.

Edipresse Ukraine видає популярні жіночі та молодіжні видання («Единственная», «Полина», «Юная Леди», «Твои Кумиры»), видання про стиль та відомих людей («VIVA!», «VIVA! Beauty», «VIVA! Биография», «VIVA! Football»), для батьків та про здоров´я («Хорошие Родители», «Твой Малыш», «Мама и Я», «Твое Здоровье»), про дім і дизайн («Приватный Дом», «Любимая Дача», «Уютная Квартира»), про хобі та різноманітні захоплення («Креатива», «Веселые Идейки», «Вязание»). Щотижня колекція Yakaboo поповнюється найсвіжішою та найбільш затребуваною пресою України.

 

Крім того, у рамках співпраці запущено масштабний цикл спільних акцій, за умовами якого клієнти Yakaboo отримують найпопулярніші журнали видавничого дому безкоштовно. Що два тижні - нова цікава пропозиція, котра неодмінно знайде своїх читачів.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери