Головна\Події\Культура

Події

25.02.2014|12:34|Буквоїд

Андрій Курков запропонував фантасту Лук´яненко подружитися з фантастом Януковичем

"Пане Лук´яненко. Кажуть, що ви - письменник -фантаст. Дивно, що вашої фантазії не вистачає, щоб зрозуміти небажання українського народу жити в системі тотальної корупції та безграмотної влади, що залишила на згадку про себе розграбовану країну і досконалий нуль грошей на державному казначейському рахунку", -написав Андрій Курков у своєму фейсбуці.

Нагадаємо, вчора російський письменник Сергій Лук´яненко закликав своїх українських колег виступити проти "фашистської наволочі". При цьому він заявив, що забороняє відтепер перекладати свої книги українською.

Письменник Андрій Курков:

"Оцінюючи ступінь вашої стурбованості подіями в Україні, буду радий в майбутньому прочитати Ваш біографічний роман, який присвячено долі вашого колеги - письменника Віктора Януковича. Якщо він дістанеться до Росії, Ви повинні обов´язково подружитися з ним і тоді він Вам розповість дуже багато фантастично цікавих деталей свого життя і діяльності. Два фантаста такого рівня, як ви і він, не зможуть не подружитися! Він, до речі, зможе Вам підказати ще пару прізвищ поетів і письменників, яких варто було б заборонити до видання в Російській Федерації".



Додаткові матеріали

24.02.2014|13:09|Події
У фантаста Сергія Лук´яненка - антимайданівська істерія
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери