Головна\Події\Культура

Події

11.02.2011|07:41|Буквоїд

Співачка Валерія розказала усю шокуючу правду про себе

Сенсаційна книга Валерії «І життя, і сльози, і любов», написана кілька років тому, розійшлася величезним накладом. Зараз у магазинах складно знайти навіть перевидану версію шокуючої біографії співачки.

Валерія вирішила випустити книгу у цифровому форматі.


«У нашій сім´ї читання - одне з найулюбленіших занять, -  заявила «Новинам шоу-бізнесу» Валерія. - І щоб не тягати з собою в поїздки валізи книг, ми кожному купили по електронній. Тепер, переконавшись на власному досвіді в зручності цієї технічної розробки, ми вирішили перевидати і мою книгу в електронному варіанті».

«Цю книжку я перш за все присвячую жінкам Росії - добрим, люблячим, терплячим, - пише співачка. - Я хочу, щоб ті, кому зараз погано, не побоялися змінити своє життя. Щоб у них з´явилася надія. Щоб вони повернулися до себе, до того, що їх тішило, до тих, хто їх насправді любить. Тепер я знаю: роки страждань можуть піти в минуле, стати його надбанням. Вони повертаються тільки у снах. Але коли-небудь і страшні сни перестають снитися. Ми повертаємося до себе - таким, якими нас задумали люди, які нас люблять».

Кілька років тому Валерія на самому піку своєї кар´єри залишила сцену і повернулася з дітьми до рідного міста, де пройшли її дитинство і юність. Покинула Москву, щоб більше не повертатися. Що змусило її так вчинити? І чому вона все-таки повернулася і як і раніше радує нас своїми піснями?

Про це поп-діва відверто зізналася у своєму творі.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери