Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Культура

Події

27.04.2009|13:43|Буквоїд

В травні побачить світ черговий номер альманаху «Черновик. Смешанная техника»

Це 24-й номер літературно-художнього журналу, якому в цьому році виповнюється 20 років.

До останнього номеру увійшли роботи поетки Поліни Андрукович (Москва, Росія), поета, засновника Міжнародної Академії Заумі Сергія Бірюкова (Халлє, Німеччина), художника, есеїста Михайла Богатирьова (Париж, Франція), поета, прозаїка Віктора Iванiва (Новосибирск, Росія), поета Андрія Полякова (Сімферополь, Україна),  художника, новатора авангардного кіно Алдо Тамбєлліні (Бостон, США), композитора, філолога, перекладача російської мови та літератури в Кентуккійському університеті Джеральда Янечека – (Лексингтон, США) та інших.
«Черновик. Смешанная техника» — насичене  чорно-білою графікою та кольоровими роботами видання, об´ємом 240 сторінок.
У кожному номері публікують свої твори від 50 до 75 авторів.
 Втім, для того, щоб надрукуватися в альманаху необов’язково бути відомим поетом чи художником. Головна умова, за словами редактора та видавця «Черновика» Олександра Очеретнського, - матеріали мають бути не лише новими за формою, але й якісні за змістом. До речі, одним з визначень поняття «змішана техніка» є — «змішана техніка як універсальність — є сума орігинальностей».
Останні чотири роки журнал також можна знайти в інтернеті.

Сайт «Черновика»: chernovik.org

 

 

      



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери