Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

29.08.2015|12:09|Буквоїд

Видавництво «Віват» запустило нову серію книжок із психології та педагогіки

У 2015 році видавництво «Віват» запустило нову серію книжок під назвою «Актуальна тема». До серії ввійдуть видання із психології, педагогіки та соціології, що містять відповіді на злободенні питання стосунків у сучасному суспільстві.

Дві нові книжки в серії «Актуальна тема» під назвами «Куди подівся мій тато. Виховуємо щасливих дітей в сім´ї без батька» і «Сто батьківських «чому?» представить педагог Наталія Чуб. Це талановитий методист однієї з кращих приватних шкіл Харкова, практикуючий психолог, автор численних книжок для дітей та батьків, щаслива мама трьох дітей. Сумарний тираж виданих «Віватом» книжок Наталії Чуб склав більше 100 тисяч примірників, а дитяча розвиваюча книжка «Долоньки» під авторством психолога у 2014 році ввійшла до переліку кращих видань (Honour List 2014, № 134), що складається Міжнародною радою з дитячої книги IBBY (International board on books for the young peoples).

Книга Н. Чуб «Куди подівся мій тато. Виховуємо щасливих дітей в сім´ї без батька» адресована не тільки тим мамам, які виховують дитину самостійно, а й батькам, бабусям і дідусям, які виховують дітей у повних сім´ях. За словами автора, сьогодні безліч сімей стикається із ситуацією, коли тато є, але він тільки ілюзія: тато не бере участі у вихованні дітей, зайнятий, відсторонений від процесу з різних причин. Автор докладно розглядає всі аспекти виховання дитини в таких сім´ях і дає практичні рекомендації, що потрібно робити, щоб малюк виріс впевненим у собі та щасливим.

Друга книжкова новинка  Н. Чуб «Сто батьківських «чому?» — універсальний посібник для молодих батьків. Ця книжка допоможе батькам правильно відреагувати на запитання дітей, задуматися, зупинитися, аби не робити вчинків, що зашкодять дитині. Усі питання систематизовані за віком дітей.

У новій серії «Актуальна тема» вже вийшла друком книжка Наталії Качанової-Роудз «Як вдало вийти заміж за допомогою Інтернету. 5 простих кроків». Автор книжки, харків´янка, успішна бізнесвумен, працювала більше п´ятнадцяти років тренером-консультантом. Вона особисто пройшла через всі етапи Інтернет-знайомств і вже не перший рік є щасливою дружиною іноземця. На сторінках своєї книжки вона дає практичні поради дівчатам і жінкам щодо знайомства в просторі світової павутини. Книжка буде цікава всім вільним жінкам, які мріють про міцну сім´ю.

 «Незважаючи на величезну кількість інформації в книжках й Інтернеті, загальносоціальні проблеми, проблеми стосунків людей особливо актуальні. Ми відповідальні видавці, тому розробили у «Віваті» і запустили серію актуальних книжок авторів-практиків, фахівців своєї справи. Практичну користь від нових видань читачі зможуть оцінити вже невдовзі, перевіривши на собі поради, що містяться в них», — каже генеральний директор видавництва Юлія Орлова.

Презентація книжок нової серії «Актуальна тема» відбудеться в рамках Львівського форуму видавців у вересні поточного року. Там же буде проведена й автограф-сесія Наталії Чуб.

Стенди видавництва «Віват» на Львівському форумі видавців: № 340 і № 329.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери