Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

31.03.2015|15:17|Буквоїд

Мухарський написав книгу про те, як став "націонал-фашистом" та покинув Єгорову

Шоумен та новий радник міністра культури Антін Мухарський анонсував вихід нового роману, в якому розповів подробиці розриву з дружиною.

Антін Мухарський написав роман "РОЗРИВ. Як я став "націонал-фашистом", покинув дружину та сімох дітей". Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Я не втримався. Написав роман. Хоча й не думав його писати. Після нового року мав займатися іншим романом, який вже пообіцяв одному видавництву. Проте, коли сів його правити і редагувати, то не зміг написати жодного рядка", - повідомив шоумен у передмові.

Мухарський зазначає, що створив роман, прагнучи розібратися у причинах, які призвели до того, що "наша родина розпалася, діти більше року не бачили власного батька".

За словами артиста, часто люди на вулиці звинувачують його в тому, що вони зі Сніжаною Єгоровою виносять свої стосунки на публічний огляд. "Але ж я — мовчу!!! Та кому до цього діло. І ось уже змішують із брудом моїх дітей від першого шлюбу, мою першу дружину, батьків, рідних, мою професію, моїх друзів", - зауважує він.

Шоумен зазначає, що нову книгу створив легко, всього за півтора місяці. "Я довго мовчав, ніяк не коментуючи наші стосунки, сподіваючись на перемогу розуму та відповідальності. Я стійко, скільки було сили, тримав удари долі, судових виконавців, образи і наклепи в публічному просторі, розлуку з дітьми, їхній плач по телефону і питання "Тату, коли ти до нас прийдеш?", хоч це вартувало мені передінфарктного стану, декількох гіпертонічних кризів та постійних нападів стенокардії. Однак здоров’я моє підірвано, як і матеріальний добробут, як і добре ім’я — мені нічого втрачати. Роботи нема, часу вільного — купа, все думаю, як ми дожилися до такого? Тому сів і написав книгу", - пояснив він.

Коли буде опублікована книга, не відомо. Поки автор планує викладати окремі глави, якщо передмова сподобається користувачам мережі.

"Душа моя випалена, і мені вже абсолютно байдуже, що скажуть і подумають люди. Знаю одне — тримати це все в собі більше несила. Ця книга написана кров’ю мого серця. І все в ній — майже абсолютна правда", - підсумував він.

 Інформація: Еспресо.TV



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери