Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

29.07.2014|11:46|Буквоїд

У книгарнях «Читай місто» та «Книжковий супермаркет» заявили, що антиукраїнської літератури в них немає

У прес-службі загальноукраїнських мереж «Читай місто» та «Книжковий супермаркет» повідомили, що проти них планується низка провокацій.

«Деякi керiвники нацiоналiстичних органiзацiй займаються підбурюванням громади  до незаконних дій проти наших книготорговельних мереж, в яких начебто розповсюджуються антиукраїнські книжки. Провокатори звинувачують найпотужніших операторів у розпаленні політичного конфлікту та порівнюють їх з сепаратистами», - йдеться у заяві прес-служби мережі.

За інформацією представників книгарень, з метою дискредитації іміджу цих книготорговельних мереж, до України було ввезено, видану в Росії, антиукраїнську продукцію. На думку прес-служби, провокатори планують позначити цю продукцію підробними цінниками, що нагадують цінники мереж, та за участі представників ЗМІ зімітувати продаж провокативного чтива в одному чи декількох магазинах «Читай місто» та «Книжковий супермаркет».

«У наших книгарнях ніколи не розповсюджувалась література з метою пропаганди, тим більше, ворожа Україні. Асортимент наших магазинів представлений виключно продукцією, актуальною для вітчизняної читацької аудиторії, - зазначають у прес-службі. Ми патріотично налаштовані та з перших днів підтримували незалежність, Майдан та завжди підтримуємо цілісність України. На сьогоднішній день в наших книгарнях активно акумулюються фінанси за для придбання обладнання необхідного для бійців АТО».

 Також у прес-службі розповіли, що найближчим часом буде оприлюднено документально підтверджену інформацію, що стосується діяльності книготорговельних мереж «Читай місто» та «Книжковий супермаркет».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери