Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

17.11.2011|10:40|Буквоїд

У грудні відбудеться II Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок «Книжкові контракти»

ІI Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок «Книжкові контракти», організатором якої є Держкомтелерадіо України, проходитиме з 19 по 22 грудня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім».

Зараз Держкомтелерадіо формує програму виставки, до участі у якій запрошені закордонні видавництва й вітчизняні видавничі та книгорозповсюджувальні організації усіх форм власності.

Як і зазвичай, на книжковій виставці-ярмарку відвідувачі зможуть побачити та придбати новітні видання художньої, наукової, навчальної, історичної, краєзнавчої, музичної, дитячої літератури та електронні книги,  стати учасниками численних презентацій книжкових новинок, зустрічей та автограф-сесій з популярними письменниками.

Оскільки «Книжкові контракти» розпочнуться в День Святого Миколая, у її програмі буде багато дитячих заходів - вікторини, конкурс дитячого малюнку, казкова лотерея, а також доброчинні акції. Зокрема,  в рамках акції «Придбай книжку – подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи» будуть передані книжки вихованцям шкіл-інтернатів у різні регіони України. Участь у цій акції візьмуть видавці, політики, діячі культури і мистецтва, зірки шоу-бізнесу, гості книжкового форуму та всі небайдужі до долі дітей-сиріт.

Окрім того, у рамках виставки-ярмарку відбудуться численні семінари, відкриті дискусії з актуальних проблем  книговидавничої галузі та книжкового ринку, а також переговори з реалізації майбутніх видавничих проектів.

Наразі Держкомтелерадіо продовжує приймати заявки на участь у II Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку «Книжкові контракти». представників видавництв усіх форм власності.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери