Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

24.06.2011|07:57|Буквоїд

Видавництво «Крок» запрошує до співпраці молодих авторів

У своєму зверненні координатор видавництва «Крок» Юрій Завадський закликає молодих авторів співпрацювати. 

Із 2009 року видавництво «Крок» впевнено набирає голосу в галицькій культурі. Художні та наукові книги видавництва своєю тематикою, культурною вагою та дизайном здатні стати окрасою кожної бібліотеки.
Координатор «Кроку» Юрій Завадський підкреслює: «Нашою гордістю є ряд поетичних книг молодих авторів. Ми присвячуємо особливу увагу та багато зусиль роботі з молодими поетами заради досягнення найвищого результату. Молодий автор, навіть початківець, може розраховувати на підтримку та допомогу на шляху видання своєї книги».

У творчому доробку видавництва унікальна книга з кованою палітуркою «Ротврот/Bocaaboca» українською та каталонською мовами Андрія Антоновського та Юрія Завадського у виконанні Василя та Михайла Гудими. Книгу презентували 2010 року на міжнародному фестивалі «Свято Ковалів» в Івано-Франківську, фестивалі «Barcelona Poesia» в Каталонії, на П´ятому міжнародному літературному фестивалі у Львові та в кількох культурних осередках України.

 Покоління 87 – окрема лінія книг видавництва «Крок», що репрезентує творчість тернопільського поетичного покоління, зосередженого довкола літературної студії «87» імені Юрія Завадського. В роботі над книгами покоління 87 працювали Владислав Дмитрів, Ілля Стронґовський, Катерина Ткачова-Бартон, Юрій Завадський, Андрій Антоновський, Олег Худий, Наталя Лобас, Юра Пікасо, Олег Яцула. В оформленні книг використовувалися традиційна графіка, комп´ютерна графіка, колаж.

Зараз видавництво працює над створенням можливості видання електронних книг українською мовою, які могли б реалізовуватися в мережі. Вже цього літа читачі отримають кілька електронних книг.

Видавництво «Крок» запрошує молодих авторів до співпраці заради досягнення спільних цілей у поетичному мистецтві та книговиданні.

 Деталі можна дізнатися на сайті видавницва «Крок».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери