Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

26.05.2011|09:40|Буквоїд

Видавництво «Грані-Т» підписало угоду з компанією PR-Prime

Один із лідерів українського книжкового ринку видавництво «Грані-Т» підписало угоду про оперування правами на низку своїх титулів закордоном з компанією PR-Prime.

В рамках угоди компанія PR-Prime здійснюватиме промоційну кампанію щодо вибраних титулів закордоном та вестиме переговори щодо укладання ліцензійних угоди з іноземними видавцями на переклад та видання цих титулів.

«Співпраця з компанією PR-Prime для нашого видавництва - стратегічно важливий крок, адже нам є що показати дітям різних країн світу - наші книги, які збагатили духовний світ маленьких українців. Ми віримо, що завдяки цьому партнерству творчість сучасних українських письменників стане відомою і закордоном, а відтак - увесь світ матиме змогу познайомитися з українською літературою XXI століття для дітей» - говорить головний редактор видавництва «Грані-Т» Олена Мовчан.

Реалізацію цього проекту здійснюватиме структурний підрозділ компанії PR-Prime - літературно-видавнича агенція MSBrand Corporation, яка з 2009 року є єдиним представником України в головному робочому центрі Франкфуртського книжкового ярмарку - центрі літературних агентів LitAg. За словами керівника агенції MSBrand Corporation Оксани Янчук, компанія і видавництво вирішили розпочати співпрацю з невеликої кількості титулів, при відборі яких було зроблено акцент на літературу для дітей та підлітків: «Оперування правами на дитячу літературу має свою специфіку, тому зараз ми готуємо окремий дитячий каталог, який буде представлено на міжнародних виставках».

Нагадаємо, що цього року компанія PR-Prime також підписала угоду з фронт-вумен музичного гурту Qarpa, журналісткою і письменницею Іреною Карпою про промоцію усієї її літературної творчості закордоном.

На зображенні: символ MSBrand Corporation Agency - «Творець бестів»

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери