Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника

Події

14.03.2009|14:52|Буквоїд

Побито головного редактора сайту «Проза» Анатолія Ульянова

13 березня біля київського оперного театру був побитий журналіст і арт-критик, головний редактор сайту «Проза» Анатолій Ульянов. Про це «Телекритиці» повідомив сам потерпілий.

Згідно з переказом подій у блозі Анатолія, о 15.00 він за попередньою домовленістю давав коментар телеканалу НТН на тему діяльності Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі. Нагадаємо, Анатолій Ульянов є публічним опонентом цього органу. 

« За кілька хвилин після інтерв’ю в мене на шляху виник якийсь чоловік із мобільним телефоном. Побачивши мене, він поклав трубку, підійшов і запитав: “Ви Анатолій Ульянов?”. Отримавши ствердну відповідь, він плюнув мені в обличчя. Я спробував схопити його, в результаті чого він розбив мені окуляри і почав бити мене на проїжджій частині (ріг вулиць Хмельницького та Лисенка). Мої спроби чинити опір не мали успіху. Нападник бив мене якийсь час руками й ногами по голові, порвав пальто, але мені вдалося закрити обличчя та прийняти основні удари на руки », - розповів Анатолій. Після побиття він звернувся до міліції, де було зафіксовано тілесні ушкодження. 

Як раніше повідомляв сайт «Дуся», на Анатолія Ульянова нещодавно вже нападали, проте тоді обійшлося без травм. Журналіст пов’язує інциденти із своєю журналістською діяльністю і висловлює подив щодо того, звідки нападник знав, де й о котрій годині він перебуватиме. 

Журналістка каналу НТН Ірина Романенко, котра брала інтерв’ю у пана Ульянова, розповіла «ТК», що запропонувала йому для запису інтерв’ю з’явитися до студії НТН, однак сам Ульянов відмовився і запропонував зустрітися у центрі міста біла Оперного театру. При цьому, за її словами, малоймовірно, що розмову чув хтось сторонній – відтак пані Романенко сумнівається у тому, що напад пов’язаний саме з темою цього конкретного інтерв’ю. Самого нападу вона не бачила і дізналася про нього від самого потерпілого вже згодом.


 Інформація: «Телекритика»

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери