Головна\Авторська колонка\Рейтинг найсексуальніших професій України

Авторська колонка

Рейтинг найсексуальніших професій України

Кілька останніх моїх радіо-посиденьок стосувалися соціалки: кредити, власний бізнес, нічні клуби... Аж ось мені стало совісно так нудіти, і потягло на лірику, а заодно і на фізику, словом - на секс, куди без нього. Все, досить нарікати на брак бабельця на омріяну відпустку - влаштуємо приємність на робочих місцях! Тим більше що деякі ці місця відрізняються підвищеною естетичністю, про що треба негайно повідомити усім усюдам!

«Вдаримо позитивом по бездоріжжю та нехлюйству» - звучить заклик на хвилі «Європи ФМ», і я запрошую всіх, хто бодай ну щось робить на суспільну користь за зарплатню відстояти сексуальність власної професії або професії свого ближнього. Гарненька форма стюардес, зворушливий фартушок офіціантів, строгі окуляри педагога, категорична форма міліціянта - що, ну що змушує вас завмирати, уявляти,  плодити симулякри?:) Чим кращі хтиві медсестрички з німецького порно за цнотливу бібліотекарку з рукавчиками-ліхтариками? 

В журі конкурсу запрошено знаного серцеїда Романа Трача, асексуала Сашка Лірчука, графо-еротомана і автора нетлінної «Руки з борщу» Влада Івченка,  і останню незайманку України Юлію Бурковську, тобто мене. 

З вас - голосування-коменти щодо найсексуальнішої професії країни, з нас - подарунки, грубі лестощі і вічна слава в фм-діапазоні.

Серед подарунків для виборців ми припасли раритетний диск аудіо-поезії «Хлопчик-Дівчинка», хороші фільми на dvd, антологію «Дві Тонни», ну і звісно, мою книжечку «Тра-ля-ля». Серед авторів коментарів з професією-переможцем буде розіграно смачнющу вечерю на двох у найпривітнішій кнайпі Києва «Сіновал».

Отже, слухайте «Силіконову жестю» на «Європі ФМ» 26-го червня о 21.00.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери