Події

21.09.2009|10:08|Буквоїд

Останній роман Маркеса буде екранізовано у Мексиці

Роман нобелівського лауреата колумбійця Габріеля Гарсіа Маркеса «Згадуючи моїх сумних повій» буде екранізовано в Мексиці.

Фільм спільного виробництва Іспанії, Мексики та Данії буде знято за спонсорської підтримки міжнародного медіа-холдингу Televisa. Зйомки розпочнуться вже в жовтні в місті Пуебла, розташованому в 120 кілометрах від столиці країни Мехіко.

Екранізацію, бюджет якої перевищує $ 8 млн, здійснить 82-річний данський режисер Хеннінг Карлсен, відомий як постановник і сценарист фільму «Голод», знятого в 1966 році. Сценарій написано Жаном-Клодом Кар´єром, співавтором сценаріїв «пізнього» Луїса Бунюеля.

Раніше було екранізовано інші твори всесвітньо відомого письменника: «Хроніка оголошеної смерті», «Полковнику ніхто не пише» і «Любов за часів чуми».

Останній роман Маркеса «Згадуючи моїх сумних повій» був опублікований в 2004 році. За два роки до цього вийшла перша книга з запланованої ним біографічної трилогії, котра написана в жанрі «магічного реалізму», - «Жити, щоб розповісти про життя» (вона стала бестселером в іспаномовному світі). 

Інформація: РІА «Новини»



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери