Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Фестивалі

Події

27.07.2023|12:50|Буквоїд

Мистецький арсенал оголошує Open call для учасників фестивалю NEOсвітній Арсенал

Фестиваль NEOсвітній Арсенал залучає дітей та батьків до творчих та освітніх ігрових практик та популяризує пізнання "по-новому", для всіх, незалежно від віку та освітніх потреб. Дати проведення фестивалю — 22.09 – 24.09. 2023.

До відкриття фестивалю, 21 вересня, відбудеться закрита Професійна програма для учасників. Подати заявку на участь можна з 26 липня по 15 серпня 2023 року. 

Команда Мистецького арсеналу запрошує до участі представників організацій з приватного, державного та громадського сектору, які ведуть освітню діяльність у сфері культури і креативних індустрій. Учасники зможуть представити власні освітні програми та методи в межах різних форматів: на стендах, через інтерактивні мистецькі проєкти, освітні та перформативні події фестивалю. 

Для учасників також передбачена можливість участі у програмі мобільності — програмі підвищення кваліфікації для співробітників організацій, які в межах своєї діяльності розробляють освітні програми для дітей та підлітків (музеї, громадські організації, молодіжні центри тощо). До програми можуть доєднатися претенденти із звільнених або прифронтових регіонів (Київська, Чернігівська, Сумська, Харківська, Одеська області). Відібрані десять організацій отримають фінансову підтримку на приїзд (квитки і проживання під час фестивалю), щоб представити свою програму або налагодити професійні контакти.

Цьогорічне гасло фестивалю – «Різні разом». Воно було сформульоване ще на минулому NEOсвітньому Арсеналі та ідеально відображає мету заходу – створити безпечний та інклюзивний простір для навчання, гри і дозвілля для всіх дітей, що його відвідають, якими б різними не були їхні потреби та інтереси. Команда фестивалю кожного разу докладає зусиль, щоб кожен учасник був залученим, зміг досліджувати «різності» в нас і навколо нас та навчитися приймати та цінувати відмінності, на які багате наше суспільство. 

Важлива місія «NEOсвітнього Арсеналу. Різні разом» — дати дітям та молоді, зокрема дітям з інвалідністю, можливість пізнавати, взаємодіяти з різністю довкола нас у безпечному та безбарʼєрному середовищі, вільно обирати види освітньої діяльності через гру, пошук та внутрішній запит. 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери