Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Фестивалі

Події

31.05.2017|18:52|Буквоїд

«Чорні вівці» вирушають на 10-й Дитячий Форум

З 1 по 4 червня у Львові триватиме один із найбільших фестивальних заходів в Україні для дітей та їхніх батьків – Дитячий Форум.

. Цього року він перетвориться на Космічну Галактику, де відбуватиметься понад 600 розважальних і навчальних заходів, які допоможуть дітям в пошуку відповіді на питання про роль Людини у Всесвіті.

Дитяче арт-видавництво «Чорні вівці» також візьме участь у цьому заході. Протягом чотирьох днів тут діятиме наш стенд № 112 (Палац Мистецтв, вул. Коперника, 17, І поверх).

Окрім того, 3 червня, 14:00–15:00, відбудеться майстер-клас «День усіх білок» за мотивами однойменної книжки Ірени Карпи, який проведуть головна редакторка дитячого-арт-видавництва «Чорні вівці» Христя Венгринюк та ілюстраторка Наталка Гайда. Локація: Палац мистецтв, 2 поверх, перший зал, планета «Чудове Чудовисько», стіл 2.

Як розповідає Христя Венгринюк, «Чорні вівці» вже вдруге поспіль братимуть участь у Дитячому Форумі у Львові. «Пам’ятаю цей неймовірний натовп дітлахів, – зауважує вона, – які хочуть творити, читати, малювати, розважатися та вчитися. З відомою львівською ілюстраторкою Наталею Гайдою запрезентуємо присутнім дещо цікаве та весело проведемо час. До речі, ми теж недалеко втекли від дитячого віку, тому всім буде весело, особливо читаючи «День усіх білок» та «Про малого крота, який хотів дізнатися, хто наклав йому на голову».    

Наталка Гайда додає: «Під час заходу розкажемо малечі про різних-різних білок, з’ясуємо, чому наші білки – чорні, а також помалюємо їх разом із дітьми. Усяких, яких їм схочеться».

Майстер-клас розрахований на дітей молодшого і середнього шкільного віку та їхніх батьків.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери