Головна\Події\Фестивалі

Події

14.03.2016|10:56|Буквоїд

Українською виходить нова книга Гаррі Каспарова «Зима наближається»

Нова книга Гаррі Каспарова «Зима наближається», яка скоріш за все не вийде в Росії допоки не зміниться нинішній режим, в Україні виходить друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» у квітні.

Цю книгу Каспаров присвятив застреленому путінським режимом Борису Нємцову та усім людям у світі, які борються за свободу та демократію.

Гаррі Каспаров, тринадцятий чемпіон світу з шахів, уже багато років бореться проти путінського режиму, відстоюючи загальнолюдські цінності. В своїй новій книжці «Зима наближається» він закликає лідерів демократичного світу консолідувати зусилля у боротьбі з диктатором Путіним. Каспаров демонструє картину руйнівних внутрішніх процесів у Росії та її неминуче падіння у безодню. Це історія того, як колишній кадебіст Володимир Путін зміг узурпувати владу в Росії та знищити опозицію. На переконання Каспарова, світ мусить не умиротворювати цього диктатора, а дати йому рішучу відсіч, змусити відповісти за жертв на сході України, загиблих пасажирів в рейсу MN17, вбитих опозиціонерів.

До майбутніх читачів книги «Зима наближається» Гаррі Каспаров звернувся такими словами: «У цій книжці я ділитимусь з вами своїми власними спостереженнями та враженнями як політичний активіст Росії, а також як голова Фонду захисту прав людини зі штаб-квартирою в Нью-Йорку. Але найважливіша історія в цій книжці — не моя власна. Це історія того, як Володимир Путін за допомогою невтручання, а в деяких випадках і за підтримки вільного світу, того самого, що зумів розвалити Радянський Союз, поклав кінець демократичному експериментові в Росії».    

Лауреат Пулітцерівської премії Енн Епплбом зазначила: «Дуже важливо читати Гаррі Каспарова, який попереджав про небезпеку путінізму задовго до того, як це почали робити інші. Він є рідкісною особистістю — російським демократом із реалістичним поглядом на власну країну, який, проте, зберігає оптимізм щодо її майбутнього».

Отже, книга Гаррі Каспарова «Зима наближається» вийде друком у квітні і вперше буде представлена на виставці «Книжковий Арсенал» у Києві.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери