Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Фестивалі

Події

28.08.2009|11:37|Буквоїд

Україна візьме участь у Московській міжнародній книжковій виставці

XXII Московська міжнародна книжкова виставка-ярмарок проходитиме з 2 по 7 вересня ц.р. у Всеросійському виставковому центрі. Українську офіційну делегацію очолить т.в.о. Голови Держкомтелерадіо Анатолій Мураховський.

За словами директора департаменту видавничої справи та преси Держкомтелерадіо Валентини Бабилюлько,  у Москві вітчизняна друкована продукція буде представлена єдиним Національним стендом України, який складається з понад 500 найменувань книг, що вийшли 2008-2009 рр.

Свою продукцію реалізовуватимуть на московському ярмарку видавництва «Либідь», «Грані-Т», «Фаріон», «Фенікс», «Картографія», «Кріон», «Фоліо», ВАТ «Волинська обласна друкарня» тощо.

Також в українській експозиції широко буде представлена продукція видавництв АР Крим, які на минулій Московській виставці відокремились від України, розмістивши свої стенди з книгами навіть в іншому павільйоні, чим дуже здивували організаторів та гостей виставки.

У програмі участі України в XXII ММКВЯ заплановано презентації книжкових новинок. Зокрема, книги видавництва «Грані-Т»: «Виктор Черномырдин: «Хотели как лучше…» за участю екс-посла Росії в Україні, а нині спеціального представника Президента РФ з питань економічної співпраці з державами-учасниками Співдружності Незалежних Держав Віктора Черномирдіна.

Видавництво «Кріон» представить серію книг проекту «Україна: історія великого народу». У презентації візьмуть участь автори видавничого проекту – член-кореспондент АПН України, президент Інституту стратегічної політики, народний депутат Анатолій Толстоухов і президент благодійного фонду «Схід-Захід разом» Володимир Зубанов.

«Все о России» - так називається книга, що вийшла у видавництві «Фоліо». ЇЇ на виставці презентуватиме керівник авторського колективу, народний депутат України Дмитро Табачник.

А видавництво «Фенікс» ознайомить гостей виставки з книгами, що поповнили ряди наукової літератури – «Клиническая иммунология и аллергология» (Казимирчук В.Е., Ковальчук Л.В. Мальцев Д.В.), «История физики» (Храмов Ю.А.), «Земли родной минувшая судьба, или сказанье о Смелянщине» (Коваленко А.).

Цього року у Держбюджеті передбачено 740,0 тис. грн. на забезпечення участі України у міжнародних книжкових форумах (бюджетна програма 1701170). До проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про участь у 2009 році вітчизняних підприємств, установ та організацій у виставкових заходах за кордоном» внесено Мінську, Московську та Франкфуртську міжнародні книжкові виставки. Також за рахунок державних коштів частково фінансується Форум видавців у Львові.

 

Інформація надана Відділом зв’язків з громадськістю та ЗМІ Держкомтелерадіо

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери