Головна\Події\Фестивалі

Події

25.05.2009|14:46|Буквоїд

Благодійний дитячий книжковий ярмарок у Києві

З 29 травня до 1 червня 2009 року в Українському домі проходитиме Благодійний дитячий книжковий ярмарок.

За задумами організаторів Благодійний дитячий книжковий ярмарок за участю провідних вітчизняних видавництв стане ключовою подією Всеукраїнської благодійної акції.  Він супроводжуватиметься презентаціями, автограф-сесіями відомих українських письменників, а також розважальними заходами, як-то фестиваль морозива, концертні програми, розваги.  

30 травня 2009 року з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та спільного проекту Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» і Благодійного Фонду «Приятелі дітей» відбудеться благодійний концерт «Бачимо світ серцем»  творів української та світової класичної музики у виконанні непрофесійних артистів у супроводі симфонічного оркестру – 300 дітей з вадами зору. Концерт буде підготовлено педагогами-волонтерами Міжнародної благодійної організації «Music Camp International» під керівництвом Констанції Фортунато (США). Унікальна методика Фортунато дозволяє протягом тижня навчати дітей, які не мають спеціальної музичної підготовки, хоровому співу та грі на музичних інструментах. Міжнародна благодійна організація «Music Camp International» зосереджує свою діяльність на залученні до програм учнів, які не мають можливості познайомитися із чарівним світом музики, приділяючи особливу увагу дітям-сиротам та соціально незахищеним дітям. Мета проекту - привернути увагу громадськості до категорії людей, що мають вади зору, та показати, що можливості кожної людини необмежені, що життя людини, незалежно від її фізичного стану, може бути повним і змістовним. 

На концерт в Український дім  прибудуть діти  із дитячих будинків чотирьох областей України, які отримають в подарунок книжки та солодощі. 

30 - 31 травня відбудеться Всеукраїнський фестиваль морозива, програмою якого передбачено презентації продукції вітчизняних виробників, виставку-продаж морозива, розваги, конкурси, змагання.  

Всеукраїнська благодійна акція до Міжнародного Дня захисту дітей, а також масштабна мистецька акція «Fine Art Ukraine» (в рамках проекту «АРТ-Київ»), які одночасно відбудуться в Українському домі, збіглися у часі зі святкуванням Дня Києва, що відзначається у останні вихідні травня.  

Одночасне проведення вищезгаданих заходів у святкові дні приверне до них велику увагу киян і гостей столиці, забезпечить високу відвідуваність Українського дому в зазначений період та комерційну привабливість участі видавництв у книжковому ярмарку. 

 

Організатор заходу:
ДП «Український дім» за підтримки Секретаріату  Президента.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери