Події

«Пікап» як транспорт для ілюзій

Ну здавалося б: що може бути простішим, як підійти до людини, що сподобалась, і познайомитись? От розвинути знайомство, підтримувати зв’язок потім – це справді буває важко, а познайомитися – ну простіше ж не буває.

Якщо ти сором’язливий – ходи на сальсу і там знайомся з партнерками по танцям, якщо шибко умний – марш в бібліотеку або куди там умні ходять. Якщо познайомилися, і воно не дзвонить та ще й морозиться – ну значить не твоє, і добре навіть, що одразу ясно: гаяти часу не варто. Бо десь же є оте твоє, перед яким ані кочевряжитись не треба, ані брехати про помираючу тітоньку-мільйонерку з Бразилії…Бо комусь обов’язково треба саме отакий зануда-ботанік, рудий капловухий лінтюх, як ти, а такий самий, тіко з перламутровими ґудзиками - не треба. Інша справа, шо капловухі лінюхи зазвичай не спокушаються на тих, хто готовий сприйняти їх  у такому от недосконалому стані ( бо, з великою ймовірністю, купець на такий товар теж відрізняється брачком), і подавай їм, чванливим і ледачим, стандарт жорнала «наталі». 

Шлях самовдосконалення для приваблення адекватної половинки якось не дуже популярний, значно актуальнішим стало загадкове слово «пікап», де обіцяють навчити замолодити будь-яке ногате створіння із потрібною кількістю жирових утворень де там тобі краще подобається.  

Як на мене – то це все відверта брехня самому собі та оточуючим, життя в споживацькій ілюзії і гонитва за нав’язаними ідеалами. Але. Кількість реклами всяких там сумо-київ-юа і подібних тренінгів красномовно свідчить, що учнів у них до біса, і платять вони за науку зваблення щедро.  

Про те, як, де, з ким і чому  нині знайомляться, буду говорити з експертами в цю п’ятницю,17 липня, у моєму ток-шоу «Силіконова жесть». Запрошу отих вчителів, спитаю, що по чому. Ну і бабів може запрошу, аби знати, наскільки те все ефективно. А ще будуть ті, хто платив за курси, і тепер навчений.  Якщо раптом хтось щось знає про цей пікап (машинки «пірожок» з відкритим кузовом мене не цікавлять) – пишіть в коментах або мені в блоги. Ну або вже під час ефіру з 21-00 дзвоніть на радіо «Європа ФМ», телефон 251-49-81



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери