Головна\Події\Презентації

Події

19.04.2023|11:48|Буквоїд

Видавництво «Ранок» разом із ліцензією «Мавка» презентували проєкти з персонажами анімаційного фільму

Анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» лише нещодавно вийшов з прокату й закохав у себе мільйони глядачів в Україні та світі.

Тож зустрічайте серію книжок із улюбленими героями! Видавництво «Ранок» випустило подарункове видання драми-феєрії Лесі Українки з кольоровими ілюстраціями з фільму, вишуканим дизайном і застосуванням новітніх технологій, що дозволять читачеві зануритись у слов’янську міфологію та українську культуру. За посиланням або завдяки QR-коду на обкладинці можна прослухати народні волинські мелодії, які обирала сама Леся Українка, а музики зіграли на сопілці спеціально для нового формату видання класичного українського твору.

Не менш яскравою є серія тематичних екощоденників «Мавка». Вони недатовані, містять усередині ілюстрації з анімаційного фільму й багато пізнавальної інформації, що привертає увагу до екологічних проблем у нашій країні, а також перелік екозвичок і цікаві пам’ятки. Вони призначені як для дорослих, так і для дітей. Загалом видавництво планує надрукувати понад 20 найменувань книжкової продукції.

 

«Мавка. Лісова пісня» — це привід пишатися якісним українським продуктом, який прославляє наші унікальні традиції. Сьогодні особливого значення набуло збереження та популяризація нашого мистецтва у світі й боротьба за екологію країни. Саме це стало поштовхом до видання «Мавки». Її  історія розкриває вічні теми: зв’язок людини з природою, протистояння добра і зла, виборювання справедливості. І «Ранок» упевнений, що від книжки та щоденника українці отримають не менше задоволення, аніж від фільму.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери