Re: цензії

18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
15.03.2024|Ірина Фотуйма
Дух єства і слова Богдана Дячишина
14.03.2024|Ярослав Калакура, доктор історичних наук
Радянська окупація і змосковлення Буковини: мовою документів і очима дослідника
09.03.2024|Тетяна Дігай, Тернопіль
Інтелектуальна подорож шляхами минулого і сучасності
09.03.2024|Ігор Зіньчук
Свідомий вибір бути українцем
07.03.2024|Богдан Дячишин, Львів
Студії слова єднання
07.03.2024|Василь Добрянський
Гроші пахнуть пригодами
06.03.2024|Валентина Семеняк, письменниця
Майбутнє за вогнярами і мальвенятами
03.03.2024|Ігор Зіньчук
Моя правда
Головна\Події\Презентації

Події

13.10.2021|22:22|Буквоїд

MEGOGO та Український інститут книги продовжують аудіопроєкт «365 казок на ніч»

Медіасервіс MEGOGO спільно з Українським інститутом книги продовжують створювати аудіоказки в рамках проєкту «365 казок на ніч». Відтак буде представлено три нові цикли з аудіоверсіями казок сучасних українських авторів. Кожен матиме по 20 випусків.

 

Відсьогодні усім охочим вже доступний до прослуховування цикл аудіоказок про природу. Це історії, сюжети яких змальовують різноманіття флори і фауни, а також вчать цінувати й оберігати планету. Серед озвучених казок — твори Ольги Купріян, Марії Солтис-Смирнової, Олени Шкаврон, Віталії Савченко, Ольги Полевіної, Наталії Шейн, Еліни Заржицької та Євгенії Пірог. 

Вибрати казки організаторам допомогли психологиня Марина Клімова та Наталія Козар, завідувачка відділу координації культурно-освітніх проєктів Центральної бібліотеки  ім. Т. Г. Шевченка для дітей м.Києва та оглядачка дитячої літератури, а озвучили їх цього разу професійні диктори.  

Нові цикли про знання та героїв поступово з’являтимуться до кінця цього року. 

«Перший цикл проєкту вийшов наприкінці минулого року і попри обмежений в часі інтерес до різдвяної тематики став одним із найпопулярніших серед дитячого аудіоконтенту. Тому ми раді представити наступний цикл — про природу. Осінь — час, коли хочеться проводити час із родиною й обговорювати найцікавіші історії. Тому ми продовжуємо створювати аудіоказки спільно з Українським інститутом книги. Завдяки такому партнерству ми хочемо розповісти про різноманіття природи, а також звернути увагу на дбайливе ставлення до неї», – зазначає Катерина Котвіцька, менеджерка MEGOGO Audio. 

Усі аудіотвори доступні до прослуховування абсолютно безкоштовно. Знайти їх можна у розділі MEGOGO Audio додатку MEGOGO для смартфонів на базі iOS та Android, а також для автомобілів із аудіосистемою Apple CarPlay та Android Auto. 

«У сучасному світі для дозвілля дітей створено безліч забавок, а ми в Українському інституті книги дбаємо про те, щоби вони обирали саме літературу. У продовженні проєкту «365 казок на ніч», який ми реалізуємо разом з командою MEGOGO Audio, на наймолодших книголюбів чекають нові історії від сучасних українських письменників. За місяць ми розмістимо ці казки на YouTube-каналі УІК, до кожної казки додамо яскраві анімовані ілюстрації, тексти з правильними наголосами для коректного читання вголос і розвивальні завдання для дітей, розроблені методистом. Усе – щоб вибороти увагу непосидючих читачів і читачок, а їхнім батькам надати зручні матеріали для родинного читання, – коментує координаторка проєкту в УІК Юлія Колісник.

Нагадаємо, минулого року медіасервіс MEGOGO разом із Українським інститутом книги у рамках проєкту «365 казок на ніч» представили новорічні та різдвяні аудіоказки за творами відомих письменників та озвучені українськими зірками. 

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери