Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

17.09.2019|15:36|Буквоїд

На Львівському Форумі видавців презентують "Історії, які ніколи не закінчуються"

На Львівському Форумі видавців презентують книгу Анастасії Піки "Історії, які ніколи не закінчуються", яка вийшла у березні цього року у видавництві "Саміт-книга".

Автограф-сесія автора відбудеться 21 вересня о 17:00 у Львівському Палаці Мистецтв (вул.М.Коперника, 17, 2 поверх, стенд №224, видавництво «Саміт-книга»). Лінк на подію на сайті Форуму видавців

Що об’єднує принца Гаррі, безпритульного Бедуїна і Олександра Григоровича Лукашенка? Виявляється, їх усіх можна абсолютно несподівано зустріти на вулицях Києва!

Наше життя — щоденний потік неймовірних історій, лише встигай записувати! Герої цієї збірки — художники, таксисти, вчителі, безхатченки, працівники АЗС, невдахи-залицяльники і навіть всесвітньо відомі політики! А об’єднує їх усіх одне: бажання бути почутими. Книга для тих, хто любить сміятися, думати і вірить у людей.

“Історії, які ніколи не закінчуються” — ілюстрована збірка короткої прози, яка переконає вас у тому, що життя — найцікавіша у світі історія.

До книги увійшли оповідання, новели та короткі нариси, написані в період з 2010 по 2018–й рік. Деякі з них уже публікувалися у прозових збірках, але більшість побачили світ уперше.

Оповідання «Повернення Тетісу» у 2017-му році перемогло у конкурсі малої прози «Як тебе не любити», започаткованого «Коронацією слова» спільно з Департаментом суспільних комунікацій Київської державної адміністрації.

Нариси «Болючий розрив» та «Час Ікс» зібрали рекордну кількість лайків у конкурсі коротких історій та увійшли до збірки «Маленькі історії на кожен день», що була презентована в рамках 24-го Форуму видавців у Львові. «13 порад тому, хто збирається на сафарі в районну поліклініку», «За що я люблю Україну», «Як?», «91-й» були написані як пости для блогу, проте настільки сподобалися читачам, що їх також було вирішено включити до збірки.

Купуючи книгу, ви гарантовано отримуєте в подарунок закладку або наліпки з ілюстраціями художниці Анастасії Дачко та автограф автора.

Замовляйте прямо зараз, написавши у приватні повідомлення сторінки https://www.facebook.com/AnastasiyaPika або в директ Instagram-акаунту https://www.instagram.com/pikaanastasiya

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери