Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

14.06.2018|09:13|Буквоїд

Батл зайчиків і монстрів

17 червня о 15.00 у нижньому залі літпабу «Крапка. Кома» (м. Київ, вул. Антоновича, 14) відбудеться ігрова презентація книжок Івана Андрусяка «Зайчикова книжечка» і Олега Чаклуна «Монстри, що живуть у шафах».

Хто ви – зайчик чи монстр? Приходьте 17 червня о 15:00 на справжній батл зайчиків і монстрів, на який перетвориться презентація нових книжок Івана Андрусяка «Зайчикова книжечка» і Олега Чаклуна «Монстри, що живуть у шафах». Готуйтеся до страшенно веселого дійства у формі ігор і змагання зайчиків і монстрів!

«Зайчикова книжечка»

«Зайчикова книжечка» — одна з найкращих книжок одного з найкращих сучасних українських поетів Івана Андрусяка. Вір­шовані казки призначені для читання дитині вголос та першого самостійного дитячого читання. Це трохи пустотливі, іноді за­думливі, часто веселі, незрідка ніжні й неодмінно добрі історії, які Зайчик-тато розповідає своїм маленьким зайченятам, — а від­так з’ясовується, що всі ці пригоди трапилися з самим татом тоді, коли він був маленьким.

«Монстри, що живуть у шафах»

До нової книжки популярного сучасного українського дитячого пись­менника Олега Чаклуна увійшли казки про наші страхи, які ми зазви­чай придумуємо собі самі — й самі їх лякаємося. Чаклун — справжній майстер у творенні яскравих, ефектних, коло­ритних, близьких дитині «мультикових» образів. Його кумедні мон­стри Малюк, Забіяка, Хвалько, Незграба, а особливо — Хтось із темряви неодмінно полюбляться маленьким читачам. А ключовою особливіс­тю цих казок є теплий ненав’язливий гумор, яким тонко просякнута вся оповідь. Письменник не насміхається зі страхів, якими так часто оповивають себе діти (та й дорослі також), а разом зі своїми читачами усміхається до цих страхів — і добра сила цієї усмішки така дієва, що легко перетворює монстрів на друзів.

Організатори заходу просять гостей приходити в образі зайчиків або монстрів.

Вхід вільний.

На презентації книжки можна буде придбати за видавничими цінами.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери