Re: цензії

18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
15.03.2024|Ірина Фотуйма
Дух єства і слова Богдана Дячишина
14.03.2024|Ярослав Калакура, доктор історичних наук
Радянська окупація і змосковлення Буковини: мовою документів і очима дослідника
09.03.2024|Тетяна Дігай, Тернопіль
Інтелектуальна подорож шляхами минулого і сучасності
09.03.2024|Ігор Зіньчук
Свідомий вибір бути українцем
07.03.2024|Богдан Дячишин, Львів
Студії слова єднання
07.03.2024|Василь Добрянський
Гроші пахнуть пригодами
06.03.2024|Валентина Семеняк, письменниця
Майбутнє за вогнярами і мальвенятами
03.03.2024|Ігор Зіньчук
Моя правда
Головна\Події\Презентації

Події

19.07.2017|14:15|Буквоїд

CO-OP Media видав дві книги з американської серії «Шукач»

У холдингу CO-OP Media вийшли друком нові книги популярної серії «Шукач» американської авторки Джин Марцолло та фотографа Волтера Віка. Українським читачам представлять одразу два видання.

Перше з них – «Шукач» – є класичною книгою загадок у картинках. Вона стала надзвичайно популярною одразу після виходу. Видання відзначили критики газети Los Angeles Times, профільного журналу Publishers Weekly та журі премії California Children´s Media Award. Такий успіх надихнув авторів створити цілу серію книг-розглядалок, яка сьогодні налічує 8 видань. Вони і досі вважаються однією з кращих дитячих розваг.

«Шукач» пропонує дітлахам уважно подивитись на фотографії звичних речей та місць, як-от скриню з іграшками чи пісочницю з купою відерець та лопаток і відшукати заховані там предмети. Що саме шукати діти дізнаються із римованих загадок.

«Шукач»  – дуже вдала книга, адже в ній поєднуються речі, які часто досить важко поєднати. Це інтелектуальна гра і весела розвага одночасно,  – зазначила менеджер проекту Ольга Кравченко. – Пошук якихось конкретних предметів серед купи інших речей настільки захоплює, що не помічаєш, як минула година або дві».

Інше видання серії – «Шукач Фантазій» – створене за таким самим принципом, але відрізняється за тематикою. Цього разу маленьким читачам пропонують поринути у вигадані світи та віднайти заховані предмети серед місцин, які існують лише в чиїйсь уяві. Наприклад, можна пірнути у глибокі води та побачити, як русалоньки ховають горщик золота, або ж як крізь хмари на небі прямує потяг.

Книги серії вчать кмітливості, вмінню асоціативно та логічно мислити, бути уважними до деталей, бачити незвичне у звичайних речах. «Шукачі» відзначені численними нагородами профільних дитячих та видань для батьків, таких як Oppenheim Toy Portfolio, Parent’s Choice, School Library Journal, Booklist, Publishers Weekly та ін. А газета New York Times неодноразово включала назву серії «Шукач» до своїх традиційних кросвордів.

«Шукач» та «Шукач Фантазій» вже можна придбати в мережі книгарень Буква, онлайн-магазинах shop.uamarket.info, Yakaboo.ua, erudite.com.ua, bookzone.com.ua та інших.

Більше деталей про книгу читайте тут.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери