Re: цензії

18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
15.03.2024|Ірина Фотуйма
Дух єства і слова Богдана Дячишина
14.03.2024|Ярослав Калакура, доктор історичних наук
Радянська окупація і змосковлення Буковини: мовою документів і очима дослідника
09.03.2024|Тетяна Дігай, Тернопіль
Інтелектуальна подорож шляхами минулого і сучасності
09.03.2024|Ігор Зіньчук
Свідомий вибір бути українцем
07.03.2024|Богдан Дячишин, Львів
Студії слова єднання
07.03.2024|Василь Добрянський
Гроші пахнуть пригодами
06.03.2024|Валентина Семеняк, письменниця
Майбутнє за вогнярами і мальвенятами
03.03.2024|Ігор Зіньчук
Моя правда
Головна\Події\Презентації

Події

27.04.2017|12:18|Буквоїд

10 новинок видавництва «Ранок» до Книжкового Арсеналу

Подаємо кілька новинок, які видавництво «Ранок» приготувало до Книжкового Арсеналу-2017.

Вартові добра. Ніка Ініна

Хрангели повертаються! Друга частина повісті Ніки Ініної вже чекає на всіх прихильників фентезі. «Вартові добра» –  так називається продовження захопливої історії про друзів-підлітків із надможливостями  та їхніх хрангелів. Нові підступні плани темнонів, нові витівки хрангелів, нові історії міцної дружби, відданого кохання та болючої зради. І звісно ж, нові місця та нові пригоди разом з улюбленими героями.

Пінгвіненя Боб. Даніела де Лука

Як живеться пінгвіненяті в холодній Арктиці? Певно що не солодко… Та тільки справа не в холоді, а в тому, що в нього немає друзів. Як допомогти малюкові потоваришувати з іншими пінгвінами? Відповідь на це запитання знайдеться в книзі «Пінгвіненя Боб». А ще в ній знайдуться цікаві факти про життя мешканців Південного полюсу. Адже книжки серії «Історії про тварин» у цікавих оповіданнях для дітей приховують безліч енциклопедичних знань. І цікаво, і корисно – те, що треба для малечі.

У серію входять також книжки: «Слоненя Ліззі», «Тигреня Сілія» та «Вовченя Гаррі».

 

Найкращий словник. Річард Скаррі

Новинка в серії книжок від геніального ілюстратора та автора дитячих книжок Річарда Скаррі. «Найкращий словник» - це простий та веселий спосіб розширити словниковий запас вашого малюка на сотні слів. Від повсякденних «виделок» і «штанців» до рідковживаних «дирижабля» чи «поплавця». Найрізноманітніші теми: одяг, їжа, дім, пляж, розміри, рухи, пори року, професії… Вони навчать малюка систематизувати та застосовувати слова в потрібних випадках, а кумедні ілюстрації сприятимуть кращому запам’ятовуванню та веселішому розгляданню.

Геніальний автор для геніальних малюків!

Стіґ і Люмі в гостях у дятла. Бруно Робер

Веселі та відчайдушні ельфи Пера Ноеля заховалися в санчатах з подарунками, щоб  вирушити в подорож.  Але випали з них!

З цього починаються неймовірні пригоди крихітних ельфів Стіґа та Люмі на Землі. На них чекають знайомства зі справжніми друзями та небезпечними ворогами, а кожен день своїх історій вони ретельно записують, щоб нічогісінько не забути.

До колекції історій про ельфів увійшли ще три книги: «Стіґ і Люмі в гостях у мурашок», «Стіґ і Люмі в гостях у жаби», «Стіґ і Люмі в гостях у равлика». З кожною книжкою серії підвищується рівень складності текстів, що сприятиме розвитку навичок читання у вашої дитини.

 

 Головоломки та завдання. Ален Ґрі

Усе необхідне для того, щоб весело та з користю провести вільний час у одній книзі! Проте якій! Великій та яскравій книзі-активіті від Алена Ґрі. Тут ви знайдете лабіринти, головоломки, саморобки, ігри, завдання на уважність, мислення, рахунок… Нестандартні запитання та умови завдань не залишать байдужими та не дозволять знудитися під час їх виконання. У серії також представлена книга «Ігри та розваги». Розважайтеся з користю!

 

Фіксі-енциклопедія. Безпека. Юліта Ран

Існування фіксиків уже давно не секрет. А тому зустрічайте улюблених крихіток на сторінках «Фіксі-енциклопедій» . Тут герої мультфільму розкажуть малечі про правила безпеки в користуванні різною технікою і не тільки, навчать цікавим експериментам та дослідам і допоможуть весело  провести час. Фіксикам стільки про що відомо! Буде відомо й маленькому читачеві, адже з «Фіксі-енциклопедіями» так цікаво пізнавати світ навколо. У серії також представлені книги: «Фіксі-енциклопедія. Техніка», «Фіксі-енциклопедія. Природа», «Фіксі-енциклопедія. Досліди».

 

Англійський словник у малюнках. Анна Ріббінг, Міа Нільсон

Ви й незчуєтеся, коли запам’ятаєте безліч нових слів разом із вашою дитиною. Адже роздивлятися кумедні малюнки так цікаво і смішно, а англійські слова – вони самі відкладатимуться в голові з кожним новим розгляданням.  «Англійський словник у малюнках» містить цікаві завдання, що познайомлять вас із поширеними англійськими іменами чи лічбою, зроблять навчання схожим на захопливу гру!

 

Стилі одягу. Ганна Булгакова

 Валізка, у якій приховано все необхідне аби не просто ознайомитися із різними стилями одягу, а й ретельно відточити свої знання на практиці.  Адже тут на маленьких модниць чекають трафарети-викрійки з різними видами одягу, стилізований під тканину колажний папір, стильні наліпки-аксесуари та понад 40 моделей для експериментів із образами.  Класичний, спортивний чи фольклорний? А може сучасний кежуел? Віднайди свій стиль та стань у ньому найкращою.

 

Мій великий віммельбух. Динозаври. Керіад

«Мій великий віммельбух. Динозаври» – це таємничий світ велетенських рептилій, що предстане перед  читачем від найдавніших часів до сьогодення. Разом із динозавриком-дослідником шукай на малюнках різні види, запам’ятовуй їхні назви та назви історичних періодів. А ще – удосталь насмійся над тим, чим займаються динозаври на сторінках цього великого та дуже цікавого віммельбуха. Фантазія художника просто вражає!

Крутяцька креативна малювалка. Саймон Купер та ін.

«Крутяцька креативна малювалка» – це твій майданчик для втілення найбожевільніших ідей. Домалювати обличчя роботам чи вигадати підземних монстрів, що зачекалися на свій обід із допитливого дослідника, –  усе це та багато іншого стає реальним із цією книгою. Адже тут ти знайдеш 128 сторінок із малюнками, завданнями та вільним простором для твоєї фантазії. Бути сміливим, бути креативним, бути смішним – бути крутим так просто разом із крутяцькою малювалкою.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери