Головна\Події\Презентації

Події

04.04.2017|12:20|Буквоїд

Юрій Щербак презентує «Україну в епіцентрі світового шторму»

6 квітня о 17.00 в Національному музеї літератури України (вул. Б. Хмельницького, 11) відбудеться презентація книги-прозріння Юрія Щербака «Україна в епіцентрі світового шторму» (оцінки, прогнози, коментарі), що побачила світ у видавництві «Ярославів Вал».

«Україна в епіцентрі світового шторму» – це гостроактуальна і пекуча публіцистика Юрія Щербака 2010–2016 років, майже повністю присвячена долі України на початку ХХІ століття, її геополітичному місцю в Європі.

Автор досліджує зловісний феномен російського шовінізму, його генезу, коріння ненависті режиму Путіна до України та українців, змальовує пророчу візію можливих варіантів майбутнього. Висновки Ю. Щербака про спорідненість агресивної політики Путіна з діями Гітлера і Сталіна ґрунтуються на переконливих історичних паралелях.

Як боротися з «рускім міром» і п’ятою колоною? Чому Путін програв Україну? Чи витримає Україна силу світового шторму? На ці запитання шукає відповідь у Юрій Щербак у своїй новій книзі.

Запрошені до участі: Дмитро ПАВЛИЧКО, Вадим СКУРАТІВСЬКИЙ, Максим СТРІХА, Олександр СКІПАЛЬСЬКИЙ, Володимир ЗАГОРІЙ, Павло МОВЧАН, Павло ГРИЦЕНКО, Валерій ГУЖВА, Любов ГОЛОТА, Сергій ГРАБАР.

Ведучий: Михайло Слабошпицький.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери