Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

28.02.2017|15:54|Буквоїд

Мар’яна Савка: «Вдячність - це найбільша мудрість життя»

У четвер, 2 березня, львів´яни матимуть нагоду зустрітися з Наталею Іваничук - талановитою перекладачкою, германісткою, завдяки якій скандинавська література наново відкрилася українському читачеві.

Публічне інтерв´ю традиційно відбудеться у дворику «Львівської копальні кави (пл. Ринок,10). У рамках проекту Мар´яни Савки «12 неймовірних жінок…» пані Наталя говоритиме про вдячність. Початок зустрічі о 18:00. Вхід вільний. 

« Другого березня ми завершимо цикл розмов з дванадцятьма неймовірними жінками , - розповіла поетеса та головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар´яна Савка. -   І дванадцятою стане Наталя Наталя Іваничук, якій я дуже вдячна багато за що. Говоритимемо про вдячність і я дуже з цього тішуся, тому що вдячність - то найбільша мудрість життя ». 

Нагдаємо, проект «12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» вмістив у себе 12 публічних розмов з цікавими та впливовими жінками, які озвучували важливі для суспільства теми. Зокрема Ольга Герасим´юк говорила про рівність, Олександра Бакланова - про свободу,  Юлія Міщенко - про любов, Ірма Вітовська - про милосердя... Завдяки проекту вдалось залучити доброчинців до облаштування навчально-ігрової кімнати у львівському ОХМАТДИТі та зібрати частину коштів на ремонт маніпуляційного кабінету. Усі інтерв’ю стануть книжкою, яка буде презентована  у травні цього року під час київського Книжкового Арсеналу. 

Наталя Іваничук ― відома перекладачка. Народилася в сім’ї видатного історичного романіста Романа Іваничука. Два роки працювала аташе з питань преси і культури Посольства України в Фінляндії. Заснувала і стала директором Центру країн північної Європи (Nordic Center) в Львівському національному університеті ім. Івана Франка та засновницею й головою Центру Програми «Балтійський університет» в Україні. Зараз працює у ЛНУ ім. Івана Франка, викладаючи на факультеті міжнародних відносин німецьку та норвезькі мови. Перекладає з норвезької, німецької та шведської мов. Мешкає у Львові.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери