Головна\Події\Презентації

Події

30.09.2016|23:42|Буквоїд

Як у Києві презентували восьму книжку про Поттера. ФОТО, ВІДЕО

30 вересня в Україні стартували продажі книжки Джоан Ролінг «Гаррі Поттер і прокляте дитя». В «Українському домі» відбулася урочисте представлення книжки.

На початку 2007 року британська письменниця Джоан Ролінґ заявила, що дописала останню книгу з серії про Гаррі Поттера. Історія про юного чарівника розійшлася у всьому світі накладом 450 млн примірників, тож не дивно, що після виходу книги "Гаррі Поттер і Смертельні реліквії" фанати перебували ледь не в траурному стані. 

Але вже наприкінці 2013-го письменниця натякнула, що продовження улюбленої мільйонами історії таки планується, і за два роки розпочалася робота над п´єсою в лондонському театрі Palace. Сценарій постановки, написаний Джеком Торном за оригінальним сюжетом Ролінґ, сама письменниця назвала восьмою книгою серії. 

За 24 години продали 175 тис. квитків на виставу "Гаррі Поттер і прокляте дитя" у лондонському театрі. А за тиждень після прем´єри п´єси, яка відбулася 30 липня цього року, надійшли додаткові 250 тис. квитків на покази до кінця 2017-го. 

Оригінал книги англійською, яка є сценарієм п´єси, надійшов у продаж опівночі 31 липня. 

 

Фото Вікторії Руденко

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери