Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

03.08.2016|11:10|Буквоїд

Жадан, Карпа, Фоззі, Кідрук, Кокотюха, Винничук та Рафеєнко склали «ДНК»

Підготовка до Форуму видавців набирає обертів й подарує читачам велику кількість приємних сюрпризів. Одним з них стане творчий експеримент сімох українських письменників – книжка «ДНК».

Сергій Жадан, Юрій Винничук, Ірена Карпа, Олександр «Фоззі» Сидоренко, Макс Кідрук, Андрій Кокотюха та Володимир Рафєєнко реалізували спільний літературний проект, фантазуючи на тему генетичної пам’яті. Книжка вийде друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» напередодні Форуму видавців й буде вперше презентована у Львові 18 вересня

Книжка «ДНК» - це історія звичайного українського студента престижного китайського університету, який у не надто віддаленому майбутньому стає піддослідним у науковому експерименті: розшифровка генетичного коду дасть йому змогу особисто пережити найяскравіші моменти з життя предків. Сім історій у книжці — сім спогадів, які дивним чином зберігалися десь у структурі ДНК нащадка протягом 150 років, до далекого 2057-го. Це сім переконливих голосів і науково-фантастичний роман неочікувано перетворюється на правдиву розповідь про батьків і Батьківщину. Нові спогади склалися в приголомшливу, жорстоку у своїй правдивості історію країни: правда народовців кінця ХІХ століття, правда французьких емігрантів, правда селян з ядерного полігону Харківщини, правда переселенців з охопленого війною Донбасу — усе це в ДНК Чумаків.

Книжка «ДНК» з’явиться у продажу на початку вересня й буде вперше презентована на Форумі видавців у Львові 18 вересня.

До речі, видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» спеціально для презентації на Форуму видавців підготувало 90 нових книжок, а загалом буде представлено більше 200 новинок, що вийшли друком цього року. Серед новинок книга професора Гарварду Сергія Плохія «Брама Європи.  Історія України від скіфських воєн до незалежності», книга Володимира Лиса «Діва Млинища», трилер Макса Кідрука «Зазирни у мої сни», спільний проект з Вавилонською бібліотекою книга «Маг» Джона Фаулза, роман Галини Вдовиченко «Ось відкрита долоня», книги Стівена Кінга «Кінець зміни» та «Куджо», «Зворотній бік світів» від Дари Корній, роман сенсаційної італійської письменниці Елени Ферранте «Моя неймовірна подруга», книга Стівена Гокінґа «Найкоротша історія часу» та багато інших цікавинок.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери