Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

13.10.2011|17:26|Буквоїд

Ірена Карпа презентуватиме в Чернігові «Піцу Гімалаї» та новий альбом

14 жовтня о 20.00 в чернігівському пабі Варенікс відбудеться концерт Ірени Карпи і QARPA з презентацією нового альбому «And I Made a Man».
А 15 жовтня о – 17.00 презентація книги «Піца Гімалаї».

Після вимушеної перерви Ірена Карпа й QARPA band повертаються на сцену. І не просто роблять кам-бек «старого про головне», а презентують новий, довгоочікуваний, ні на що не схожий альбом «And I Made a Man».

Гурт, відомий своїми радикальними експериментами ще з часів «ФАКТИЧНО САМІ», цього разу перевищив сам себе. Навіть тим, хто добре знає творчість формації, важко буде з першого прослуховування впізнати виконавця. У стилістиці альбому можна видивитися як, головно, пост-тріп-хоп, так і рок, лайт-джаз, поп, французький шансон, реп, павер-балад тощо. А все ж, ця мультимовна плита є одним цілим, і як назвати цей мікс – «священний інтернаціональний обовязок кожного слухача». (Джон Саліга, митець, Сан Франціско).

«Коли не женешся за тенденціями, не маєш шансу стати застарілим. Ми намагаємось еволюціонувати від альбому до альбому», – каже басист та аранжувальник QARPA band Артур Данієлян.

Роман «Піца «Гімалаї», який вийшов друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», це - історія про дівчину з дивним ім´ям Редька, що безперестанно мріє про мандри. Старша сестра скидає героїню з небес на землю: краще б на роботу влаштувалася - он хоч піцу доставляти. Тільки от у Редьки, вочевидь, у крові дзен-туризм. Одна коробка з італійським наїдком стає для дівчини справжньою скринькою Пандори, і тепер вже інстинкт самозбереження жене її від київської піцерії через Ляйпціґ до Тибету. Піцу замовляли? А нове життя? 

Величезний попит на довгоочікувану книжку призвів до того, що перший наклад у 8 тисяч примірників розійшовся за перші три тижні продажів.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери